Azt már megszokhattuk, hogy a Madhouse háza táján mindig történik valami. Ahogy a söreik is egy őrületes boszorkánykonyhában készülnek a legvadabb ízkombinációkban, úgy az Anker köz évek óta stabilan működő bisztrója és bárja is folyamatosan tartogat meglepetéseket. Nemrég hangsúlyosan két szekcióra osztották a Madhouse-t, a bisztróban Piszkor Norbert séf és alkalmanként sztárvendégei vagány kreációit kóstolhatjuk meg, legutóbb például Jason Momoa és a Metallica tetoválójával, Borbás Robival közösen álmodtak meg egy menüt.

Mindeközben a Craft Beer Bar azokat várja, akik beülnének sörözni, koktélozni és natúr borokat kóstolni egy laza hangulatú helyre, vagy épp szuper programokat keresnek hétköznapra és hétvégére. Most a jógától a piacozásig, a söröktől a kultprogramokig 7 okot mutatunk, amiért érdemes betérni a Madhouse bárjába.

Elő a jógamatracot, és pilatesre fel!

Budapesten egyre több olyan helyen sportolhatunk, amire először nem is gondolnánk, mi voltunk például technójógán az Akváriumban vagy Yoga Rave-en a Turbinában. Egy ideje pedig már a Madhouse Craft Beer Bar falai között is leteríthetjük jógaszőnyegünket! Nemrég a handpan megnyugtató ütemei és átmozgató jóga várt ránk a bárban, de nemsokára lesz élő zenés pilatesfoglalkozás és külön handpanworkshop is. Érdemes figyelni az eseményeket, mert a helyek limitáltak, a programok pedig regisztrációkötelesek. Ha a Madben jógáznánk vagy pilateseznénk, azt rögtön össze is köthetjük egy kellemes villásreggelivel, aki részt vesz a foglalkozásokon, az 20% kedvezményt kap az aznapi Madhouse Breakfast & Brunch menüből, amit a bisztróban lehet elfogyasztani. Remek program és igazi felfrissülés egy nem mindennapi helyen, érkezzünk barátokkal, párunkkal, de ha egyedül jövünk, akkor is garantált a remek társaság.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Piacozz a belváros közepén!

Azt nem tagadjuk, hogy nekünk az egyik kedvenc hétvégi elfoglaltságunk a piacozás, ha pedig mindezt a belváros közepén tehetjük meg, ráadásul összeköthetjük egy finom brunchozással vagy egy jó kávéval, akkor az igazi főnyeremény. A Madhouse-ba minden hónap közepén beköltözik a Kiskertpiac, a természetközeli portékák vására, ahol a városi kertészek és a természetes dizájn rajongói garantáltan nem fognak üres kézzel távozni. Nemcsak szezonális virágok, de szobanövények, kerámiák, ékszerek, lakásdekorok, papíráruk és kozmetikumok közül is válogathatunk. Az esemény természetesen kutyabarát, így négylábú kedvenceinket sem kell otthon hagyni. A Madben nemcsak piacozhatunk, de alkalomadtán olyan eseményeken is részt vehetünk, mint például a Szobanövény-találkozó, ahol előadások, tanácsadás és szobanövény-cserebere vár ránk.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Társas? Kvízest? Sakkverseny? Itt mindent lehet!

Sokszor a legjobb, amit tehetünk, ha beülünk a haverokkal egy sörre, de van, amikor jól jön valami extra program. A Craft Beer Barban pedig garantált, hogy nem fogunk unatkozni. Rendszeresek a társasjátékos események, a Mad Board Game Club alkalmain díjmentesen kikérhető játékok várnak ránk, de vihetünk saját társast is, sőt társakat is kereshetünk hozzá, ha épp nincs kivel játszani. A másik népszerű esemény a ChessNBeer amatőr sakkverseny, amikor is kockás sakktáblák hada lepi el a Craft Beer Bart, ráadásul csapatban is összemérhetjük tudásunkat. A versenyen nevezési díj ellenében lehet részt venni, a győztes csapatokra szuper ajándékok várnak, sőt különdíjakat is osztanak. Az eseményeken való részvételt rögtön összeköthetjük egy kellemes ebéddel vagy vacsorával a bisztróban, ugyanis a Madhouse két részlege teljesen átjárható.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Fókuszban a zene: MAD DJ SETS és lemezbemutató bulik

A Craft Beer Bart a Deák tér közelében, az Anker közben találjuk, amit a bulinegyed kapujaként is szoktak emlegetni. A lokáció azért is szuper, mert innen könnyen tovább tudunk menni, de ha inkább kimaradnánk az éjszakai nyüzsgésből, akkor itt is remekül szórakozhatunk. Az alaphangulatot a MAD DJ SETS eseményei adják meg, csütörtök és szombat esténként különböző stílusokban forognak a lemezek a DJ-pultokban. A MAD bárjában pedig volt (és lesz is még) lemezbemutató buli és bakelitvásár, legutóbb pedig Co Leevel közösen készítettek koktélajánlatokat. A Mad számára nagyon fontos a jótékonykodás is, így a befolyt összeg egy részét a megszokott módon eladományozták. A bisztróban készült már közös menü a Carson Coma és a Bohemian Betyars közreműködésével, így ha extra zenés programokat keresünk, akkor érdemes a Madhouse háza táján nézelődni.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Ha érdekel a pszichológia és a társadalmi kérdések…

Ha szeretnénk kimozdulni otthonról, és közben még tanulnánk is valami újat, vagy csak tágítanánk a világnézetünket, akkor Budapesten számos remek beszélgetős eseménysorozat vár minket. A Craft Beer Barban rögtön két ilyen programra is benevezhetünk. Ha a pszichológiai kérdések érdekelnek minket, akkor a Nyílt osztály szakértői kerekasztal-beszélgetéseit ajánljuk, ahol eddig olyan témák kerültek szóba, mint a magány, a szakítás, a pénzügyi szorongás, a párkapcsolati kiégés vagy az öngondoskodás. Az események moderátora Szilágyi Tamás, a Mad Scientist egyik alapítója és a Madhouse egyik tulajdonosa, akinek szintén pszichológus végzettsége van. A másik szuper beszélgetőestet, a Még egy kört Kanicsár Ádám újságíró szervezi és moderálja, ahol olyan fontos társadalmi és kulturális kérdések kerülnek terítékre, mint például a roma kihívások, de volt szó a színház és a költészet jövőjéről, és olyan izgalmas vendégek is érkeztek már, mint Péterfy Bori és Lakatos Márk. Mindkét programsorozat idén is bőven tartogat meglepetéseket, így érdemes figyelemmel kísérni a meghirdetett eseményeket, amelyek ingyenesen látogathatóak, de regisztrációhoz kötöttek.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Kiállítások és menő kultprogramok

Számos remek program vár minket a Craft Beer Barban, de a hangulatot az is megalapozza, hogy a falakat rendszeresen díszítik különböző műalkotások. A Madhouse számára fontos a fenntarthatóság, és hogy ne szokványos alkotókat hívjon meg, hanem alternatív műfajoknak adjon lehetőséget. Így most például a Juxta Collage Lab alkotásait láthatjuk, de tervben van egy graffitiművész meghívása is. A Craft Beer Bar pedig rendszeresen otthont ad olyan eseményeknek is, amelyeket mi csak a menő kultprogramok kategóriába sorolunk, ilyen volt például a vegán életmódról tartott kerekasztal-beszélgetés vagy az Átrium színház közönségtalálkozója. Érdemes tehát figyelni a Madhouse programjait, mert ha kiállításmegnyitóra vagy valamilyen extra kultprogramra neveznénk be, itt azt is megtehetjük.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Ugorj be egy italra, vagy kóstold meg a legújabb söröket!

A Craft Beer Bar egyelőre csütörtöktől vasárnapig tart nyitva (pénteken és szombaton egészen hajnali 4-ig), de hamarosan egész héten beülhetünk hozzájuk, ráadásul nemsokára már a terasz is kinyit. A bárban ugyan rendszeresek a programok, de ha csak egy sörre vagy pár italra ugranánk be, akkor is szuper választás. Mivel a Mad Scientist hazai sörfőzde helyőrsége a Craft Beer Bar, ezért a jobbnál jobb sörök természetesen nem hiányozhatnak a pultból, összesen 24 frissen csapolt sör közül választhatunk, de érdemes böngészni a natúrbor- és a koktélkínálatukat is. Az italok mellé pedig olyan barfoodok közül válogathatunk, mint a hummusz, a pácolt olíva vagy a sajtválogatás, hamarosan pedig a sokak által kedvelt haltepertő is felkerül az étlapra, ha pedig egy kiadósabb vacsorára vágyunk, akkor üljünk át a bisztróba! A sörrajongóknak érdemes figyelni az eseményeket, hiszen gyakoriak a sörbemutatók, a főzdetalálkozók vagy a Mad Scientist legnépszerűbb tételei köré épülő események, mint például a tavalyi Liquid Cocain Day vagy a szilvásgombóc-nap.

Az aktuális eseményeket itt tudjátok böngészni!

Címkék