Az tény, hogy a február nem az év legizgalmasabb hónapja, hiszen a téli ünnepeket rég magunk mögött hagytuk, a tavasz pedig még nincs sehol. Szerencsére azért ez az időszak is tartogat szuper programokat, legyen szó a szerelmesek napjáról vagy éppen a farsangról. Ha szeretünk beöltözni, és egy éjszaka erejéig szívesen visszarepülnénk az 1920-as évek Amerikájába, akkor látogassunk el Buda szívébe, a Haris Park Nagy Gatsby partijára!

A Haris Park bálterme február 24-én teljesen átalakul, és ismét magára ölti a roaring twenties köntösét egy éjszakára: a kastély nagysikerű, húszas évek ihlette partija igazi időutazásra invitál minket.

Ki ne szeretne legalább egy éjszakára a ’20-as évek Amerikájába visszarepülni, amikor is szesztilalom volt érvényben, a füstös lokálokban mégis hajnalig ropták a charlestont és a swinget a vendégek, kezükben egy pohár pezsgővel?

Az este folyamán átadhatjuk magunkat a korabeli hangulatnak, miközben a charlestone, a foxtrot, vagy akár a ragtime waltz lépéseivel ismerkedünk! A Gatsby Night az elegáns, de mégis felszabadult szórakozás mellett meglepetés showelemekkel is lenyűgözi a jelenlévő közönséget.

Az est folyamán a szervezők modern kényelemmel és kiszolgálással, a kor hangulatát megidéző fogásokkal, koktél-és pezsgőbárral készülnek. A jegyár a korlátlan étel-és italfogyasztást tartalmazza, a belépőt pedig itt tudjátok megvásárolni.

További infókat a weboldalon vagy az esemény Facebook-oldalán találtok.

Címkék