Keresés EN

Gasztró

Szép magyar siker született az idei fagyi-világbajnokságon

Az idei Gelato World Cupot az olaszországi Riminiben rendezték meg. A négynapos verseny végén a magyar csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A magyar csapat összesen öt főből állt, ők név szerint: Gaborecz István, Gácsi Zoltán, Fodor Sándor, Füredi Krisztián és Somogyi Renáta. Csodálatos fagylaltkülönlegességük a dobogó harmadik fokát érdemelte ki, így a tavalyi Eb-bronz után most a vb-bronz is megvan a hazai cukrászok számára. Az aranyérmet a házigazda olaszok nyerték, a második helyen pedig Dél-Korea csapata végzett. Gratulálunk a magyar csapatnak a sikerhez! 

A siker pillanata:

Ez pedig a díjnyertes alkotás:

(Borítókép: Bringatanya, Somogyi fagylalt műhely - Facebook)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Neked ajánlott

A