Bréking / budapest

szerkesztés

Európa legjobbja lett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 03. 06. 10:42

A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa bejelentése szerint az utazóközönség szerint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a legjobb a 15-25 milliós utasforgalmat bonyolító európai légikikötők között.

Ezt az elismerést a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér korábban még sosem nyerte el, a díjat pedig egy kizárólag az utasok visszajelzéseiből álló, független, nemzetközi felmérés alapján ítélik oda a nyertesnek. Több mint 30 teljesítménymutató alapján hozzák ki a végeredményt, az utasokat pedig személyesen kérdezik meg. A teljes utasfolyamatot vizsgálják, a belépéstől kezdve az ott eltöltött időn át egészen a beszállásig.

A tavalyi év minden negyedéve kimagasló eredményeket hozott a szolgáltatások minősége terén a budapesti repülőtéren, és az utasok általános elégedettségi szintje egész évben az ötös skála 4 pontot meghaladó értéken állt. 

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode