Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Második nyári szezonját nyitja meg naplementekoncertekkel a Selyemgombolyító területén a Mad Garden Buda

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 03. 30. 9:02

A tavaly Óbudán megnyílt kerthelyiség idén újdonságokkal készül.

Ahogy arról tavaly beszámoltunk, egy új kerthelyiséget köszönthettünk a fővárosban, a Mad Scientist Mad Kertjének és a belvárosi Madhouse Budapest bisztrójának a szerelemgyerekét, a Mad Garden Budát. A különleges óbudai környezetet a 237 éves Selyemgombolyító biztosította. Most bejelentették, hogy az idei szezonban is megnyílik a kert, és ahogy a szervezők írják: szerették volna emelni a tétet a második szezonra, így kéthetente csütörtökönként koncertekkel készülnek: élő naplementekoncertek elnevezéssel.

Fotó: Mad Garden Buda - Mad Scientist

Az italszortiment nagy része megmaradt, viszont az ételkínálatunk megújul. Amit itt biztosan megtalálsz 2023-ban is az a Kiskertpiac, a Mad Game Night társasjáték est, ingyenes szakértői kerekasztal-beszélgetések különböző témákban és sok-sok olyan program, mely tökéletes az este indításához” – írják.

Fotó: Mad Garden Buda - Mad Scientist

„2022-ben nyitottunk először és éreztük, hogy igen, sikerült létrehoznunk egy olyan atmoszférát, ami miatt szívesen üldögélnek nálunk az emberek napközben egy kávé mellett, vagy akár jönnek el este a barátokkal, hiszen a minőség fix, a staff kedves, a hangulatos kert pedig tényleg magáért beszél. Persze csábító a 10 sörcsap is, mely mindig tele premier sörökkel, a széles natúr borkínálat vagy a különleges spirit választék.”

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Ha tetszenek a cikkben szereplő fotók, és szívesen megvásárolnád őket – vagy akár csak egyet – nagy felbontásban, ide írj egy e-mailt: sales@welovebudapest.com. (A fotók kizárólagos tulajdonosa a We Love Budapest Kft.)

Hasonló tartalmak

Admin mode