Keresés EN

Szabadidő

Kedvezményes programok az ÉnBudapestem applikációval – Fedezd fel újra Budapestet!

Egyre több fővárosi partner csatlakozik az ÉnBudapestem applikációhoz. Az alkalmazás célja, hogy a budapestiek kedvezményesen vehessék igénybe a főváros nyújtotta lehetőségeket. Csupán a lakcímkártyádra lesz szükséged a regisztrációhoz és már is olcsóbban válthatsz jegyet például a Katona József és az Örkény Színházba, kedvezményesen fogyaszthatsz a Madhouse-ban vagy a Szomjas Farkas sörözőben.

Születésnapi kedvezmények a 150 éves fővárostól

Az ÉnBudapestem applikáció az állandó kedvezmények mellett szezonális újdonságokat is tartogat. Budapest 150. születésnapján is jól jön, hogy ha előkészíted az appot. Számtalan programra ugyanis kizárólag az applikáción keresztül lehet regisztrálni. A Budapest Gyógyfürdői És Hévízei tagintézményeibe például az alkalmazás felhasználói már november 3-án, előzetesen megvehetik november 17-i 150 forintos belépőjegyüket

A születésnap alkalmából újra életre kel a főváros ikonikus épülete, a Merlin Színház. A programjai ingyenesek, de regisztrációkötelesek. Ezt is az applikáción keresztül teheted meg.

A születésnap alkalmából újra életre kel a főváros ikonikus épülete, a Merlin Színház. A programjai ingyenesek, de regisztrációkötelesek. Ezt is az applikáción keresztül teheted meg.

A tavaly novemberben először útjára induló bulivillamos is visszatér. Ha nem akarsz lemaradni az év legizgalmasabb bulijáról a 49-es villamoson, akkor regisztrálj az appon, figyeld a menetrendet, hogy élvezhesd a DJ-szettet és a gyönyörű budapesti kilátást.

Irány a színház, a mozik és az éttermek!

A születésnapi programok mellett még rengeteg lehetőséged van kihasználni az appot. A Katona József és az Örkény Színház mellett, a fővárosi fenntartású mozikba 10 darab 20%-os árengedményt adnak az app felhasználóinak. A Pesti Vigadó 10%-os kedvezményt ad programjaira, a Danubia Zenekar is 10%-ot enged a koncertjegyből. De ha csak egy italra vágysz a városban, azt is megteheted. 

A Csíki Söröző és Étterem a Mechwart ligetnél 15%-os kedvezményt ad a végösszegből. A Zwack Unicum Házba is érdemes ellátogatni, az ÉnBudapestem appal 20%-ot spórolhatunk. A fővárosi intézmények sora is bővült, a Fővárosi Állat- és Növénykert 5% kedvezményt enged a felnőtt jegyből. 

Városnéző túrára mehetünk a Budapest Várbusszal, de még a kürtőskaláccsal is jól járunk, ha a Molnár’s Kürtőskalácsnál esszük.

Városnéző túrára mehetünk a Budapest Várbusszal, de még a kürtőskaláccsal is jól járunk, ha a Molnár’s Kürtőskalácsnál esszük.

Töltsd le telefonodra az applikációt! Regisztrálj és használd ki a 150 éves város nyújtotta szórakozási lehetőségeket! Fedezd fel újra Budapestet!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – Boiler Room Budapest, skandináv könyvvásár, Hungarocomix

?>

Hétvégén már naptár szerint is itt az advent, és a legkülönfélébb programokkal kezdhettek készülődni és hangolódni a karácsonyra. Mutatjuk is!

December 3-án kétezernél is több Mikulás futhat végig a Váci utcán

?>

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a budapesti Mikulásfutást, amire az ország 260 településről érkeznek majd a Mikulás ruhás alkalmi futók.

Szponzorált

Hogy ne váljunk prédává? – Mutatjuk, miként lehet biztonságban internetezni, vezeték nélkül!

?>

Pár percet igénylő beállításokat ajánlunk, ami megóvhatja a fájdalmas tapasztalatoktól a Wi-Fire csatlakozókat.

Szponzorált

Lepd meg magad vagy valakit egy élményajándékkal! – 6 szabadulószoba

?>

Ha egy jó élményajándékot választanátok az ünnepekre, szülinapra, csapatépítő programot kerestek, akkor ezt a 6 szabadulószobát ajánljuk.

Neked ajánlott

A