Az utazási platform kihirdette az elmúlt egy év legjobbra értékelt éttermeit, melyek közé két budapesti és egy debreceni étterem is bekerült. Gratulálunk!

A Turizmus.com szúrta ki, hogy az utazási platform napokban megjelent listáján három magyar étterem is szerepel, melyek közül kettő budapesti. A Travelers’ Choice Best of the Best Restaurant Awardsot az elmúlt 12 hónap alatt leadott értékelések alapján „osztják ki”, melyekből ez idő alatt több mint 8 millió érkezett.

A Szulló Szabina és Széll Tamás vezette Stand Étterem az egyik budapesti szereplő a legjobbak között, amelynek idén sikerült megtartania mindkét Michelin-csillagát is, Szulló Szabinát pedig nemrég több más női séf mellett méltatta a Michelin-kalauz. A Tripadvisor olvasóinak véleménye alapján a Stand Európa legjobb fine dining éttermei között a 24. legjobb.

A fővárost a Mad Scientist sörfőzde csapatának belvárosi bisztrója és sörbárja képviseli még a legjobbak között, a Madhouse a Hidden Gems kategóriában lett 16. Ők nemrég egy újabb hellyel erősítettek a Westend tetőteraszán, ez lett a TETØ by Mad Scientist. A debreceni Csokonai Étterem ugyanebben a kategóriában 18. lett, így összesen három magyar éttermet találhatunk a kedvencek között. 

Címkék