Bréking / budapest

szerkesztés

A II. kerületben gombnyomásra kaphatunk verseket

Szerzők

  • We Love Budapest

2023. 01. 24. 16:17

A magyar kultúra napja alkalmából elkészült a Széll Kálmán téren a budai versmegálló, amelyik olyan költők néhány sorát nyomtatja ki gombnyomásra, akik a II. kerülethez köthetők. A kártyákat a buszra várók vagy az arra járók elvihetik magukkal zsebükbe vagy tárcájukba csúsztatva.

„A II. kerületben hisznek benne, hogy a kultúra ismerős, megengedő, befogadó, segítő, teremtő, velünk élő, tanító, elérhető és akkor válik élővé, ha a miénk lesz, ha olvassuk, ha látjuk, ha teret engedünk neki, és mi magunk is nyitottá válunk az alkotások befogadására, de a kultúra semmilyen körülmények között nem lehet távoli, idegen, megmondó, visszautasító vagy lenéző” – olvashatjuk a II. kerület weboldalán.

És valóban, egy szuper, új interaktív elemmel gazdagodott Budapest, reméljük, a jövőben is felbukkannak olyan imázselemek, amikkel nemcsak a főváros, de a kultúra is közelebb kerül a városlakókhoz.

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Ha tetszenek a cikkben szereplő fotók, és szívesen megvásárolnád őket – vagy akár csak egyet – nagy felbontásban, ide írj egy e-mailt: sales@welovebudapest.com. (A fotók kizárólagos tulajdonosa a We Love Budapest Kft.)

Hasonló tartalmak

Admin mode