Keresés EN

Látnivalók és kultúra

Indul a Budapest Jazz Club és a We Love Budapest közös jazzestsorozata

Szeptember 20-án, szerdán indul a Budapest Jazz Club és a We Love Budapest első közös jazzestje, Barabás Lőrinccel.

Remek hírünk van a zene, főleg a jazz rajongóinak, akik szeretik a budapesti klubokat járni, ugyanis ezentúl a Budapest Jazz Club és a We Love Budapest közös jazzesteket szervez. Az első ilyet ezen a héten szerdán láthatjátok, melynek főszereplője Barabás Lőrinc lesz.

A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével a magyar jazzszíntér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatja fel. Minden koncerten az instrumentális fúziós zene születésének megismételhetetlen pillanatait élhetjük át. A jammelés hagyományain alapuló sorozat gyorsan meghódította a város improvizatív zenére nyitott közönségét. 

  • Jegyárak: 3900 / 3500 Ft
  • További részletek és jegyvásárlás itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A