Mediterrán hangulat, hedonizmus és gasztronómiai kavalkád: a Bazaar Budapest egy öt különböző vendéglátóegységből álló komplexumként nyitja meg kapuit – olasz és közel-keleti étterem, koktélbár és sörkert egyben, ahol hamarosan már reggelizhetünk is.

A Dob utca 18. szám alatt nyílik meg Budapest legújabb étterme, egy különleges koncepcióval. A Bazaar egy öt különböző vendéglátóegységből álló komplexum, így bárki megtalálja a hozzá legjobban illő helyet, legyen szó olaszos vacsoráról, egy jó sörről vagy egy különleges koktélról. Egy épület, egy belső kert és több egység, ahol mindegyikben ehetünk, ihatunk, szórakozhatunk. A legkülönfélébb ételek mellett koktélok, DJ és egyedi közel-keleti bazárhangulat vár minket, ahol minden a közösségi élményről és a sokszínűségről szól.⁣

A Bazaarban a gasztronómia és a hangulatos környezet találkozik egymással. A komplexum öt egységből áll, melyeket egy különleges belső kert köt össze egymással, létrehozva ezzel egy belvárosi oázist. Három étterem, a város legnagyobb sörkertje és egy molekuláris koktélokat felvonultató koktélbár vár mindenkit. 

Jelenleg az egységek közül az olasz konyhát képviselő Past’Amore, a keleties ízeket és mezzéket felvonultató Bazaar Grill és a FIRST kézművessörfőzde által jegyzett Beergarden by FIRST sörkert üzemel, a reggeliző, a Geisha speakeasy koktélbár és az emeleten található tizenkét szobás Bazaar Butiq Loft Hotel pedig hamarosan megnyílik, teljessé téve ezzel a Dob utca 18. szám alatt található komplexumot.

A Bazaar hivatalos megnyitója szeptember 15-én, pénteken lesz, amelyre várnak mindenkit. Autentikus bazári hangulatra, látványos show-elemekre és sok-sok meglepetésre számíthatunk.

Címkék

Elérhetőségek

Bazaar Budapest 1072 Budapest, Dob utca 18. Facebook-oldal