Már 5. alkalommal várják a pályakezdőket a protégé. szakmai mentorprogramba.

A protégé. mentorprogram idén ősszel ötödik alkalommal várja a turizmus és vendéglátás (beleértve a desztinációs marketing, szervezés és vállalkozásfejlesztés) iránt érdeklődő lelkes hallgatók jelentkezését. A programban az előző két félévhez hasonlóan 30 mentor várja, hogy a szakmában elhelyezkedni vágyó fiataloknak értékes tudást és tapasztalatot adjon át. A mentorprogram célja, hogy összekapcsolják a szakma szereplőit és az egyetemi hallgatókat és pályakezdőket, és hogy egy hosszú távon is sikeres mentor-mentorált közösséget hozzanak létre, amely segíti a tapasztalt generációval való közös munka előremozdítását.

A program 5 szekció köré épül: gasztronómia, marketing, szálláshely, szervezés és vállalkozás. A mentorálási folyamat minimum 4 személyes találkozót ígér a mentoráltaknak, amely során a szakmai és személyes fejlődésre is egyaránt hangsúlyt fektet a protégé. mentor és szervezői csapata. Emellett interaktív workshopok is megrendezésre kerülnek a program keretein belül. Ezeken olyan fontos témákat érintenek majd a résztvevők, mint például a fenntartható rendezvények, közösségszervezés, vállalkozás indítása, szervezetfejlesztés, karriertervezés vagy a desztináció marketing. A fejlődés és az értékes tudás mellett a protégé. minden lelkes résztvevőjének egy díjnyertes szakmai közösséget és kapcsolatépítésre való lehetőséget is kínál. 

A programba azoknak a hallgatóknak, pályakezdőknek a jelentkezését várják, akik turizmus szakon tanulnak, vagy legfeljebb egy éve végeztek tanulmányaikkal, illetve akik nem ezt tanulják, de érdeklődnek a szakma és a turizmus jövője iránt. Továbbá a program azok számára is egyedülálló lehetőséget kínál, akik már tudatosan a turizmusban vagy ahhoz kapcsolódó iparágban tervezik a jövőjüket. 
 
Az ötödik mentorprogram részletei megtalálhatóak itt, jelentkezni pedig itt lehet. Jelentkezési időszak: 2023.09.01. 13:00 – 2023.09.20. 24:00

Címkék