Keresés EN

Gasztró

A Digó csodás pizzái beveszik a Városligetet

A Városligetben nyitott új egységet a nápolyipizza-láz egyik elindítója, a Digó. A nyitó hétvégén szavazhatunk arról, hogy melyik pizzát látnánk legszívesebben az étlapjukon.

A nápolyipizza-láz egyik elindítója, a Digó pizzéria már 2019 óta kényeztet bennünket állandó helyszínen, a Kazinczy utcában. Most a bővülés mellett döntöttek, már a Városligetben, az Állatkerttel szemben is várnak bennünket. A hivatalos nyitáskor, június 9-én különleges programmal is készülnek. Secret Tasting és Borvacsora eseménysorozatuk következő állomásán az idei Gourmet Fesztiválra megálmodott pizzákat kóstolhatjuk meg, amelyek közül az est végén legtöbb szavazatot kapó 1 hónapra az étlapra is felkerül. A különleges eseményre itt foglalhatunk asztalt, a finom pizzák pedig a hét többi napján is várnak. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Neked ajánlott

A