Idén május 19-én, pénteken rendezik meg az Artmozik Éjszakáját, melynek ideje alatt 5 budapesti művész moziban is kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni – cserébe csak egyetlen karszalagot kell megvásárolni.

A mozimaratonon premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és sok más mellett Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. 

Az olyan, az országos bemutató előtt elcsíphető alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, olyan sikerfilmek is visszatérnek a vászonra, mint a Moonage Daydream, nevethetünk a Kokainmedvén, izgulhatunk Larryért és ámulhatunk a Táron. Mindezek mellett Ari Aster új filmje, a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Amitől félünk is látható lesz.

Az Artmozik Éjszakáján a Toldi, a Puskin, a Kino Cafe, a Tabán és a Művész mozi vesz részt, az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 Ft-os áron már elérhető a helyszíni pénztárakban, illetve online. A részletes program, valamint az online jegyvásárlás ide kattintva érhető el.

Címkék