Keresés EN

A Toldi a főváros egyik legeklektikusabb kulturális és zenei találkozó spotja. A Toldi Mozi előtere nappal kávézóként üzemel, éjszaka pedig, miután az utolsó filmet is levetítették, átlényegül egy vibráló élőzenei és elektronikus klubbá, ahol keleti hangzású technóbuliktól kezdve a különböző filmzene-interpretációkig mindenbe belefuthatunk. Zajlanak itt amatőr vizsgafilm-vetítések, de nemzetközi filmfesztiválokat is gyakran szerveznek, még inkább erősítve a hely multikulturális jellegét. A Toldi voltaképpen egy olyan kultikus pontja a fővárosnak, amely a művészetre fogékony közönsége nélkül nem létezne immár több, mint 80 éve.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A