Március 13-tól különleges séfajánlat érhető el a belvárosi Madhouse Budapest Bistro & Craft Beer Barban. Az új menüt a Bohemian Betyars zenekarral közösen álmodta meg Piszkor Norbi executive chef, a fogások megvásárlásával pedig a Perecesi Tanodát támogathatjuk.

A séfajánlat bemutatója március 14-én, kedden lesz, ezen a napon az együttessel is találkozhatunk majd, akik természetesen zenélni is fognak. Itt a tavasz, ideje zenélni, ünnepelni, jókat enni, mulatni és nem utolsósorban finomakat inni: ezzel az életérzéssel született meg a Bohemian Betyars-menü. A fogások a következők lesznek: slambuc makukaropogóssal, korhelyleves füstölt tarjával és házi crème fraîche-sel, kakasherepörkölt csirkelábbal és burgonyával, végül mákos nudli mákos namelakával, meggyszósszal. A menü fogásainak megvásárlásával a Perecesi Tanodát támogathatjuk, akiknek hosszú távú célja a Miskolc Pereces városrészben élő hátrányos helyzetű tanulók körében a végzettség nélküli iskolaelhagyás, az iskolai hiányzás csökkentése, a képzettségi szint és az iskolai sikeresség növelése. 

Április 14-én a séfajánlat mellett bemutatásra kerül a Betyars plumonade, amely a hazai Mad Scientist kraftsör-főzde és a zenekar kollaborációjában jött létre. A sör alapja belga búzasör, melyhez juzu, szilva és fahéj kerül még. Bővebb információt és részleteket itt találtok.

Címkék