Nem is kell ennél jobb hír mára: a VIII. kerületi szórakozóhely, az új kedvenc ismét kinyit március elején, pedig a múlt évet még abban a tudatban zártuk, hogy nem nyit ki többé.

Józsefvárosban, a Vajdahunyad utcában nyitott meg a Turbina Kulturális Központ 2021 őszén. Az első pillanattól kezdve nagyon bírtuk a helyet, pláne hogy rövid idő alatt divatossá tette a nappali bulizást – de legalábbis nagyon sokat tett az érdekében –, ám aztán mielőtt igazán berobbant volna, a tavalyi év közepén bezárt, és nem is nyitott ki újra.

Mivel éjfélre teljesen be kellett zárniuk, hosszú távon nem tudták eltartani magukat, engedélyt viszont csak nem kaptak, hogy tovább lehessenek nyitva. Már mindenki kezdett lemondani arról, hogy újra bulizhasson egyet a Turbinában, most viszont bejelentették az újranyitást, sőt az azt megünneplő nyitóhétvégét is, amire március 3-án és 4-én kerül sor. A konkrét programról és a jegyekről később nyilatkoznak meg a turbinások, akik azt viszont elárulták, hogy az újranyitásuk a kerületi önkormányzat és a Kormányhivatal közreműködésével történt. Reméljük a jövőre nézve a legjobbakat, és már alig várjuk a nyitóhétvégét. 

Címkék