A város egyik legkedvesebb elvarázsolt kávéháza, forrócsokizója és mackókuckója új időszámítást indít: hamarosan átcuccolnak az Élesztőház IX. kerületi üzlethelyiségéből, és a VI. kerületben folytatják a hosszúra nyúló, anekdotázós estéket.

Kevés olyan szeretni való hely van a fővárosban, mint amilyen a Rengeteg RomKafé. Nem a divathullámokat lovagolta meg, hanem saját univerzumot, világot teremtett 2013 óta. Szeretik a legkisebbek is, leginkább a macis tematika és az isteni forró csokoládék miatt, de teljesen vegyes a korosztály, hiszen bárki szívesen betér egy ilyen, valódi személyiséggel bíró, nyugodt kis kávézóba, ahol tényleg nem a legújhullámosabb trendek felé terelik magukat, hanem mindig önazonosak maradnak. Szabó Tibor, a hely motorja nem is csinálná másképp. 

Napokkal ezelőtt jelent meg a Facebook-oldalukon egy rajz, rajta egy új címmel, költözködő macikkal. A poszthoz pedig titokzatosan csak annyit írtak: Hogy képben legyetek! Nemsokára a teljes képet láthatjátok.

A cím a Szinyei Merse Pál utca 22-es számra mutat, vagyis kerületeket utaznak majd az öreg és a fiatalabb medvék, a régi székek, a változatos csészék, amiket annyira jólesik körbefogni a hidegtől elgémberedett kezekkel. Várjuk a fejleményeket, és természetesen beszámolunk majd az új Rengetegről is. 

Címkék