Bréking / budapest

szerkesztés

Fényvillamos helyett adventi villamos szeli át a karácsonyra készülő várost

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 25. 8:38

Péntektől ismét jár az adventi villamos Budapesten, azonban nem a megszokott fénydíszítéssel, hanem adventi hangulatú belső dekorációval.

A girlandokkal, színes gömbökkel, csillagokkal és hópelyhekkel díszített UV-nosztalgiavillamos karácsonyig közlekedik Budapest több pontján. Az adventi villamos péntektől hétköznap délutánonként 14 és 17 óra között a 2-es villamos vonalán, az adventi időszak nyolc hétvégi napján pedig 10 és 17 óra között a főváros több pontján közlekedik. A szerelvény november 26-án, szombaton az 56A, 27-én, vasárnap a 19-es, december 3-án, szombaton a 42-es, 4-én, vasárnap a 14-es, 10-én, szombaton az 59-es, 11-én, vasárnap a 69-es, 17-én, szombaton a 47-es, míg 18-án, vasárnap az 50-es villamosvonalakon jár majd. 

Idén egy QR-kód is a villamosok belső díszítésének része. A telefon kameráját erre irányítva az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodájának oldala nyílik meg a készüléken, ahol több támogatási mód közül választhatnak, akik adományozni szeretnének. 

A menetrend itt olvasható.  

Forrás: MTI/BKK  

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode