Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

A Mikulás idén vonattal érkezik – Több fővárosközeli településen lesz karácsonyi kisvonat

Idén modernebb eszközre vált a Mikulás, és vonattal fogja kiszállítani az ajándékokat. A legkisebbek pedig Gödöllőn, Budaörsön és Vál-völgyben is találkozhatnak a pöfögő mozdonnyal érkező nagy szakállúval.

Úgy tűnik idénre pihenőt kapnak a rénszarvasok, a Mikulás jóval modernebb eszközre cserélte a szánkóját és több Budapest környéki településre is kisvonattal látogat el. December 3-án és 4-én a Vál-völgybe látogat, ahol a kisvasút útvonalán folyamatosan közlekedő ünnepi díszbe öltözött szerelvényen találkozhatnak vele a gyerekek. Felcsút állomáson pedig egy fűtött sátorban különleges programok, gyermekkoncertek, kézműves foglalkozások is lesznek. Az eseményről és a belépőről részletes információ itt olvasható. 

December 3-án úgy tűnik zsúfolt napja lesz a Mikulásnak, mert kisvonattal látogat el Budaörsre, a Kamaraerdő melletti játszótérre is, ahol a kicsik a utazhatnak a vonatával és koncertek, gyermekprogramok is lesznek. Az eseményről itt olvashatunk. 

A következő hétvégén, december 9-én pedig Gödöllőn is fényvonattal válik még hangulatosabbá az ünnepre való várakozás. Reméljük, hogy valamelyik településen mindenki elcsípi majd a Mikulást. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Neked ajánlott

A