Idén modernebb eszközre vált a Mikulás, és vonattal fogja kiszállítani az ajándékokat. A legkisebbek pedig Gödöllőn, Budaörsön és Vál-völgyben is találkozhatnak a pöfögő mozdonnyal érkező nagy szakállúval.

Úgy tűnik idénre pihenőt kapnak a rénszarvasok, a Mikulás jóval modernebb eszközre cserélte a szánkóját és több Budapest környéki településre is kisvonattal látogat el. December 3-án és 4-én a Vál-völgybe látogat, ahol a kisvasút útvonalán folyamatosan közlekedő ünnepi díszbe öltözött szerelvényen találkozhatnak vele a gyerekek. Felcsút állomáson pedig egy fűtött sátorban különleges programok, gyermekkoncertek, kézműves foglalkozások is lesznek. Az eseményről és a belépőről részletes információ itt olvasható. 

December 3-án úgy tűnik zsúfolt napja lesz a Mikulásnak, mert kisvonattal látogat el Budaörsre, a Kamaraerdő melletti játszótérre is, ahol a kicsik a utazhatnak a vonatával és koncertek, gyermekprogramok is lesznek. Az eseményről itt olvashatunk. 

A következő hétvégén, december 9-én pedig Gödöllőn is fényvonattal válik még hangulatosabbá az ünnepre való várakozás. Reméljük, hogy valamelyik településen mindenki elcsípi majd a Mikulást. 

Címkék