Az EuroCenterből Gobuda Mall lett, a környék legnagyobb örömére. Új, 21. századra hangolt bevásárlóközpont megannyi vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási és étkezési lehetőséggel. Az utóbbi palettába kapcsolódott be a BelFrit, akik már 2003 óta garantálják a krumplik rajongóinak a forró, kívül ropogós sült burgonyákat. Az elmúlt években rengeteget fejlesztettek, prémiumburgerekkel, salikkal és bokszokkal látják el a városlakókat. Most pedig Óbudára is megérkeztek.

Biztosan ismerős a felvetés: jó lenne ma burgert ebédelni! A népszerű amerikai szendvicsálmok sosem mennek ki a divatból, a legkisebbektől a családfőig mindenki csípi a műfajt, pláne ha jó minőségű sült krumpli is része az élménynek. Egy jól összeállított, a hús mellett zöldségekkel és szószokkal gazdagon pakolt burger igazán tápláló tud lenni, utána hosszú órákig nem leszünk újra éhesek. Tudják ezt már Óbudán is, hiszen a BelFrit új egységét sokan látogatják a közeli irodákból, munkahelyekről. Miért is ne tennék: a laktató ebéd gyorsan elkészül.

Hogy éppen cheddarsajt-szósszal, jalapeño paprikával és sült hagymával jócskán megküldött dirty friest, netán egy mediterrán mangalicaburgert és lezárásképp lávasütit választunk, vagy inkább maradunk az Orly-bundás garnéláknál, az csak rajtunk és az éhségünkön múlik. 

A Gobuda Mall tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető, ráadásul a végtelen számú parkoló is jól jön, ha kocsival érkezünk a BelFritbe. Sietős, de finomra vágyós hétköznapi ebédekre, kora esti snackelésre, hétvégi vásárlás közbeni megpihenésre vagy mozi előtti lakmározásra is jó választás az új, a Gobuda Mallban található BelFrit, a megszokott termékkínálattal. 

Címkék