Új látványossággal gazdagodik Budapest a karácsonyi időszakra. Az őszi-téli borongós időszakra egy varázslatos parkot létesítenek a Palatinus Strandon, ahol különleges fény- és hangjáték által létrehozott mesebeli világban tehetünk egy sétát.

A korábbi években a Lumina Park fényeit négy lengyel városban – Wrocławban, Poznańban, Lublinban és Bydgoszczban – lehetett látni. Idén Budapestre, Vilniusba és Prágába látogat a fénypark. Ha nem bírjuk a téli sötétséget, akkor érdemes töltekezni akár már a karácsonyi szezon előtt is a most megnyíló, fényjelenségekkel tarkított helyszínen.

A fénypark energiatakarékos LED-világítással működik, a legkorszerűbb technikát használva, a fénypark működéséhez szükséges energiát a Palatinus fürdő napelemes energiatermelése biztosítja.

A park minden korosztály előtt nyitva áll, és 21 óráig tart nyitva 2023. február 28-ig mindennap (kivéve 2022. december 24-én). A belépés 20 óráig lehetséges, a fényparkot a 26-os busszal közelíthetjük meg a Göncz Árpád Városközpont vagy a Nyugati pályaudvar metrómegállótól.

Jegyvásárlás és bővebb információk itt.

Címkék