Lassan egy hónapja, hogy búcsút intettünk a fesztiválszezonnak, a budapesti klubélet pedig végre kezdi felvenni a tempót. A belvárosi éjszakák egyik főszereplője, az Erzsébet téren található egykori központi buszpályaudvar épülete, a Terminal a tavalyi, sikeres szezon után idén október 20-án nyitotta meg újra kapuit. Megújult belső tér, exkluzív VIP-részleg, pazar fénytechnika, hajnali 4-ig nyitva tartó étterem, hatalmas italkínálat, tematikus bulik és egy felejthetetlen nyitó hétvége vár ránk.

A Deák tér / Erzsébet tér nemcsak az esti bulik előtti fő találkahely, ahonnan belevethetjük magunkat a nyüzsgő éjszakai életbe, de igazából itt mindent megtalálunk, ami egy pazar, hajnalig tartó partizáshoz elengedhetetlen. Míg nappal a Bauhaus-jegyekkel és szocreál hatásokkal átitatott hajdani pályaudvar, a Terminal környékén zajlik az élet, addig éjszaka változatos bulikkal telik meg az épület.

Megújulás felsőfokon

A Terminal idén kívül-belül megújult, de a legnagyobb átalakuláson a belső tér ment keresztül: a koncepció az épület eredeti funkciójának megidézése mentén körvonalazódott, így a hajdani pályaudvar-terminál mostantól Párizstól New Yorkig a legmenőbb klubokba invitál minket képzeletbeli utazásra. A tervezés során fontos szempont volt a hajdani épület történelmi értékeinek tiszteletben tartása, miközben egy minden ízében kortárs szórakozóhelyet varázsoltak belőle.

A felújítás során a vendégek kényelmének maximális kiszolgálása volt az egyik legfőbb szempont, emellett az enteriőr modern dizájnt kapott, a bulik pedig új fénytechnikával lesznek még hangulatosabbak. Akik privát társasággal szeretnék élvezni a partikat, azoknak van egy jó hírünk, ugyanis a szervezők egy exkluzív VIP-részleget is kialakítottak, ami sokkal több extrával vár ránk, mint egy sima VIP, de erről egyelőre még nem árulhatunk el többet, az új infókért érdemes követni a Terminal Facebook- vagy Insta-oldalát.

Minden egy helyen

A Terminal azért is ideális bulihely, mert a belváros közepén találjuk, és nem kell messzire mennünk, ha az esti szórakozás előtt alapoznánk vagy ennénk valamit, sőt! A szomszédos Fröccsterasz immár az őszi/téli szezonra felkészülten, fedett terasszal vár ránk. A Terminal étterme pedig vadiúj étlappal készül, ráadásul már délután 5-től várja a vendégeket, és olyan kedvelt fogásokat kínál, mint az óriás bécsi szelet, de street food kínálatból sem lesz hiány, kiváló hamburgerekkel csillapíthatjuk éhségünket. Italfronton pedig hatalmas long drink szelekcióval, különleges röviditalokkal és rengeteg különböző pezsgővel vethetjük bele magunkat a szórakozásba.

Indul a klubszezon

De nézzük a lényeget, hogy milyen zenei felhozatalra számíthatunk az idén! A nyitó hétvége október 20-án indul, a háromnapos bulisorozat pedig mindenki nagy kedvencével, a retró bulival veszi kezdetét, ahol Mr. President, valamint Csordás Tibi és a Fiesta alapozza meg a hangulatot. 21-én, pénteken az R&B lesz a fókuszban: DJ Nara, Ben Jr. és a New Dance World csapata vár majd minket egy felejthetetlennek ígérkező bulival, 22-én, szombaton pedig house-ütemekre bulizhatunk, ahol Hamvai P.G. és a The Cube Guys csapnak egy szikrázó partit.

A későbbiekben pedig visszatérnek a Terminal saját, évek óta jól bevált bulisorozatai, ahol különböző tematikák mentén elevenednek meg a legőrültebb hangulatok, jön majd a Circus- és a Moulin Rouge-sorozat, melyeknél nemcsak a zenei tematika, de a díszletek is követik a buli témáját. De lesz Salsa és Tattoo Lovers buli, és a Dark & Blue funkybuli is visszatér Bárány Attilával es Jovánnal, ezenkívül érkeznek majd külföldi fellépők is. Október végén a halloweeni buli Michael Jackson Thriller című száma köré fog épülni, borzongásból garantáltan nem lesz hiány...

A Terminal újdonságairól és a soron következő bulikról itt találtok további infókat. A nyitóbulira pedig itt tudtok jegyet vásárolni.

Címkék

Elérhetőségek

Terminal 1051 Budapest, Erzsébet tér 11. Facebook-oldal Weboldal