A Fehér Nyúl sörfőzde háza táján csak úgy pörögnek az események, idén ünnepelték 5. születésnapjukat, a taproomterasz pedig számos sörbemutatónak, bulinak és grillhétvégének adott helyet. Október 22. után pár hónapra téli álomra szenderül a Fehér Nyúl Ürege, azonban az utolsó hétvégén még ellátogathatunk a teraszra, ahol kipróbálhatjuk a kültéri játékokat, grillezhetünk és természetesen megkóstolhatjuk a Fehér Nyúl söreit.

A Fehér Nyúl sörfőzde az elmúlt 5 évben megkerülhetetlen szereplője lett a hazai kraftsörös közösségnek, és nemcsak a hónapról-hónapra debütáló sörkülönlegességeikkel írták be a nevüket a fővárosi sörtérképre, de a Soroksári út közelében található taproomterasz is folyamatos programokkal látott el minket a szezonban.

Rengeteg sörbemutatót tartottak, együtt bulizhattunk és tortázhattunk velük az 5. születésnapjuk alkalmából, és nemrég lezárult a közösségi finanszírozási kampányuk, ahová meginvitálták 280 befektetőjüket.

Október 21-én és 22-én idén utoljára még kilátogathatunk a sörfőzde teraszára (a taproom azonban egész évben nyitva tart), ahol számos kültéri játékot próbálhatunk ki, sütögethetünk a bérelhető grillek egyikén, vagy csak végigkóstolhatjuk a csapon lévő aktuális söröket. Mi a három programpont kombinációját ajánljuk a teljes körű szórakozás érdekében, de érdemes figyelni az esemény Facebook-oldalát, ahol további izgalmas programokat jelentenek majd be a szervezők.

Az asztalokat és a grilleket érdemes előre lefoglalni, ezt pedig az event@fehernyul.hu címre küldött levélben tehetjük meg.

Címkék

Elérhetőségek

Fehér Nyúl Brewery & Taproom 1095 Budapest, Soroksári út 110-112. Facebook-oldal Weboldal