Több érzékszervre ható élménnyel vár minket a Salon de Parfum, ahol exkluzív különlegességeket és niche-, vagyis kisebb szériában, kevesebb darabszámban független parfümőrök készítette illatokat kínálnak hozzájuk méltó környezetben.

A parfümbolt nemcsak az exkluzív illatokkal, hanem a helyszínhez tökéletesen passzoló, elegáns belső terével is méltóképp illeszkedik a Párisi Udvar gyönyörű környezetébe, az Étoile Champagne Bar vagy a nemrégiben nyílt Fabergé márkakereskedés mellé. Az üzletben csodás illatokat ismerhetünk meg, amelyek közül szakértő tanácsadók segítségével választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

Az új helyszínen más exkluzív illatok mellett a niche-parfümök különleges világában is elmerülhetünk. Ezek a különlegességek a parfümkészítés évszázados hagyományait elevenítik fel, kisebb manufaktúrákban, parfümházakban készülnek, olykor olyan formabontó anyagok felhasználásával, mint az abszint vagy a puskapor. Az illatokhoz sokszor izgalmas, személyes történetek és generációk tudása is hozzátartozik, így van ez a Salon de Parfum szortimentjénél is. Az YVRA 1958 például a dandyéletstílust zárja üvegbe, a PRO FVMVM ROMA az olasz Durante parfümőrcsalád apáról gyermekre szálló tudásának esszenciája, míg a SALLE PRIVÉE az időtlen modernséget kedvelők számára tökéletes választás. A Salon de Parfumnél tehát nemcsak illatokat, de ezekkel együtt egyediséget és különleges tudást is vásárolhatunk.

Címkék

Elérhetőségek

Salon de Parfum 1053 Budapest, Ferenciek tere 10. Facebook-oldal Weboldal