Elegáns beltér, sejtelmes fények és negyedévente megújuló italválaszték vár minket a most nyílt NOA Mixologyban, mindehhez pedig ingyen kapjuk a Bazilika csodás látványát. A markáns, sötét, bársony ülőbútorok miatt pedig olyan érzésünk is lehet, mintha egy színházi előadásba csöppentünk volna.

Hosszabb ideje készülődik a nyitásra a Bazilika közvetlen szomszédságában a NOA Mixology. A hely megálmodói Szeidel Szilveszter és testvére Szeidel Dávid. A név az újdonságra, a folyamatos újjászületésre utal, az itallapot ennek megfelelően 2-3 havonta újra fogják gondolni, hogy az évszakhoz, hangulathoz jobban illő koktélokkal kedveskedjenek nekünk. 

Tavasztól őszig egy nagyobb teraszról, a hely elől is élvezhetjük majd az éppen szemben lévő Bazilika csodás látványát, de az elegáns, sötétkék bársony és arany dominálta beltérben, a növényfal előtt is jól fog esni egy pohár hideg koktél.

A hangsúly az italokon van, ezekhez néhány bar snack közül válogathatunk. A klasszikus koktélok, borok, széles gintonik-választék és finom limonádék mellett 12-féle signature italt kóstolhatunk Juhász Dávid head bartender és a csapat jóvoltából. Az italok az elkövetkező hetekben igen izgalmas belépőt is kapnak, most készül egy különleges állvány, ennek segítségével nagyobb társaságok számára látványos formában érkezhetnek majd a koktélok.

Mi ezek közül négyet kóstoltunk. A Popcorn (4000 Ft) névre keresztelt Espresso Martini twistet karamellás pattogatott kukoricával szervírozzák, ez egy férfiasabb, kesernyésebb ízvilágú ital. Kipróbáltuk a Banditát (4000 Ft) is, a csinos, rózsaszín koktél füstfelhőből bontakozik ki, hogy markáns kókusz ízzel és az Aperol miatt némi kesernyésséggel segítsen köszönteni az éjszakát.

A Porn Star Martinit (3500 Ft) hagyományos formában és egy kis ázsiai csavarral, licsi likőrrel és cseresznyepürével is kipróbálhatjuk. A francia vermuttal, rebarbara bitterrel és bogyósgyümölcs-itallal készülő Diamond (4000 Ft) pedig különleges poharában virágszirmokkal aranyozza be az estéket.

A bár jó választás, ha a városban turistáskodunk vagy egy nehéz munkanap után szeretnénk kicsit kirúgni a hámból, és akkor is, ha elegánsabban indítanánk a bulit. Utóbbihoz a tematikus estek és a DJ-k is segítséget nyújtanak majd. Így a NOA Mixologyban tökéletes helyen vagyunk ahhoz, hogy méltóképpen ünnepeljük a hedonizmust és felkészüljünk egy emlékezetes éjszakára.

Címkék

Elérhetőségek

NOA Mixology 1051 Budapest, Sas utca 10-12. Facebook-oldal Weboldal