Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Budapest legjobb kenyerei – Heti képgaléria (26. rész)

Augusztus 20-án nemcsak az államalapítást, hanem az aratás végét, az új kenyeret is ünnepeljük. Ennek okán ma pompás kenyereket gyűjtöttünk össze nektek Budapest minden szegletéből a teljesség igénye nélkül, hiszen az elmúlt években úgy söpört végig a városon a „kovászforradalom”, hogy már szinte hétről hétre újabb remek pékségekre bukkanunk.

Ahogy gondolatban végigjártuk a kedvenc helyeinket, a rusztikus, roppanós héjú kenyerek mellett más pékárúk is bekerültek a képzeletbeli kosarunkba, hiszen ki tudna ellenállni egy friss baguette-nek, focaccia-nak vagy egy foszlós kalácsnak? Az ínycsiklandozó képeket végignézve talán ti sem fogtok ezért hibáztatni minket.

Marmorstein Pékség

Chez Matild

Ide Süss Manufaktúra

Babushka Pékség

VAJ

Nor/ma

Manfréd

Arán Bakery

Panelpék

Három Tarka Macska

Breadpit

Panificio Il Basilico

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Véndiák – minél idősebb, annál fiatalosabb

?>

Az 1938 óta működő Véndiák mindenki számára tud olyat nyújtani, ami után elégedetten távozhat: magyaros ebédet, hamburgert, desszertet vagy koktélt.

Neked ajánlott

A