Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

Éjszakai élet

A Tetris találkozása E.T.-vel meg a graffitivel – A Trash! bár

A Kecskeméti utcában, a Star Wars-kiállítás szomszédságában megnyitott bár a nappalra és a kora estére meg a környék egyetemistáira összpontosít.

Éjszakai élet

Harminc topbárban koktélozhatunk kedvezményesen a Budapest Cocktail Week keretében

London, Párizs, Szingapúr, Melbourne, Fokváros, Bécs és más koktélfővárosok után Budapesten is megrendezésre kerül a Cocktail Week, amelynek keretében augusztus 29. és szeptember 4. között összesen 30 helyszínen, a város legjobb bárjaiban és éttermeiben kóstolhatunk akciósan kiváló italokat. Az eseményre minden helyszín egy-egy különleges, a várost megidéző itallal készül.

Ha a koktélokról a színes-cukros alkoholokat összelötykölő, majd azokat színes papírból készült műpálmával koronázó bartender képe jut eszünkbe, felejtsük el, amit eddig gondoltunk. Ma már a hazai bárélet is hihetetlenül változatos, helyben készült alapokból és igazi alkoholos italkülönlegességekből összeállított utazás az ízek és a látvány minden érzékre ható birodalmában. Most kezdő és haladó koktélbarátok is megtapasztalhatják ezt, hiszen a világ koktélfővárosai után augusztus 29. és szeptember 4. között Budapesten is megrendezik a Budapest Cocktail Weeket

Az eseményhez a legjobb koktélbárok és éttermek csatlakoztak, olyanok, mint a Barside Budapesta BESTIA, a Black Swan Lab, a FELIX Kitchen&Bar, a Hotsy Totsy Budapest, a LEO Rooftop, a MÚZSA, a The Duchess, a TOKIO Budapest vagy a Tom George Osteria. Az esemény során minden bár más spiritmárkával kollaborál, ez alkotja az általuk megálmodott, Budapesthez kapcsolódó koktél alapját. 

Ezeket a különleges italokat a vendégek egy 2500 Ft-os karszalag megvásárlása után 2500 Ft + szervizdíj áron vásárolhatják meg (karszalag nélkül normál áron, jóval drágábban kóstolhatjuk az italt), a koktélok közül pedig kiválaszthatják a Budapestet legjobban kifejező italt, amellyel az adott bár és koktél elnyeri a 2022-es év Budapest Cocktail Week vándordíját

  • A karszalagot a részt vevő helyszíneken lehet megvásárolni.
  • További infók itt.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Új egységet nyitott a Salve, már Újbudán is kapható Ferencváros egyik legjobb pizzája

Könnyed tészta, remek olasz alapanyagok, friss saláták, kedves kiszolgálás – Újbudán is van már Salve pizza!

Gasztró

Keződik az asztalfoglalás a jubileumi, meghosszabbított Országos Étterem Hétre

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény.

Neked ajánlott

A