Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Harminc topbárban koktélozhatunk kedvezményesen a Budapest Cocktail Week keretében

London, Párizs, Szingapúr, Melbourne, Fokváros, Bécs és más koktélfővárosok után Budapesten is megrendezésre kerül a Cocktail Week, amelynek keretében augusztus 29. és szeptember 4. között összesen 30 helyszínen, a város legjobb bárjaiban és éttermeiben kóstolhatunk akciósan kiváló italokat. Az eseményre minden helyszín egy-egy különleges, a várost megidéző itallal készül.

Ha a koktélokról a színes-cukros alkoholokat összelötykölő, majd azokat színes papírból készült műpálmával koronázó bartender képe jut eszünkbe, felejtsük el, amit eddig gondoltunk. Ma már a hazai bárélet is hihetetlenül változatos, helyben készült alapokból és igazi alkoholos italkülönlegességekből összeállított utazás az ízek és a látvány minden érzékre ható birodalmában. Most kezdő és haladó koktélbarátok is megtapasztalhatják ezt, hiszen a világ koktélfővárosai után augusztus 29. és szeptember 4. között Budapesten is megrendezik a Budapest Cocktail Weeket

Az eseményhez a legjobb koktélbárok és éttermek csatlakoztak, olyanok, mint a Barside Budapesta BESTIA, a Black Swan Lab, a FELIX Kitchen&Bar, a Hotsy Totsy Budapest, a LEO Rooftop, a MÚZSA, a The Duchess, a TOKIO Budapest vagy a Tom George Osteria. Az esemény során minden bár más spiritmárkával kollaborál, ez alkotja az általuk megálmodott, Budapesthez kapcsolódó koktél alapját. 

Ezeket a különleges italokat a vendégek egy 2500 Ft-os karszalag megvásárlása után 2500 Ft + szervizdíj áron vásárolhatják meg (karszalag nélkül normál áron, jóval drágábban kóstolhatjuk az italt), a koktélok közül pedig kiválaszthatják a Budapestet legjobban kifejező italt, amellyel az adott bár és koktél elnyeri a 2022-es év Budapest Cocktail Week vándordíját

  • A karszalagot a részt vevő helyszíneken lehet megvásárolni.
  • További infók itt.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

A karácsonyi bácsi az internetújságból

?>

Mennyből az angyalként lépett hozzám egy decemberi délután a bácsi, kinek szemei kedélyesen csillogtak, szája pedig be nem állt. Maga volt az ajándék.

Karácsonyi történetek az ünnepekre – 13+1 új mesekönyv gyerekeknek

?>

Gyerekeknek szóló válogatásunkban idén megjelent karácsonyi könyveket: lapozókat, antológiát, regényeket válogattunk többféle korosztálynak.

Hamarosan elnyelheti a föld ezt a legendás pesti kastélyt

?>

A Bogáti-Hajdú-villa a 19. század végén épült, a süppedős talaj miatt pedig a Loire-völgyi kastélyok mintájára ezt is lábazatra emelték.

Mennyire ismered a Széll Kálmán / Moszkva tér történetét? – Kvíz

?>

Új kvízünkkel tesztelhetitek, mennyire ismeritek Budapest egyik legfontosabb csomópontjának történeté.

Neked ajánlott

A