Ha nyáron a Duna-parton szeretnénk lazítani, akkor már egyre több helyen van erre lehetőségünk, de az igazi azért még mindig a Római. A kedvelt sétány közepén van egy kis sziget, a Miamor, ahol tényleg minden találkozik: a gasztroudvarban jobbnál jobb street food falatokat kóstolhatunk, de akár saját bográcspartit is rendezhetünk. Leugorhatunk a haverokkal Óbuda Titkos Filmklubjába, de a röpi-, a tengó- vagy a teqballpályán is összemérhetjük tudásunkat. Legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi mulatságról, itt a legkisebbek sem fognak unatkozni, ugyanis őket két trambulin mellett a pompás kalózhajós játszótér várja.

Két évvel ezelőtt nyitott meg a Római-parton a Miamor, és ahogy arról mi is beszámoltunk, a régi kedvencek mellett új színfoltot hozott a pezsgő Duna-parti sétányra. Az első helyi gasztroudvarban nemcsak változatos fogásokat ehetünk, de számos szórakozási lehetőség közül is válogathatunk, idén pedig még ennél is több élmény vár ránk!

Továbbra is jókat falatozhatunk a Smoke Ridersnél vagy a Las Vegan’s-nál, a frissítők a Miamor Bárból érkeznek, de egy fagyira is beugorhatunk hozzájuk. Sőt, idén akár már saját magunk is elkészíthetjük ebédünket vagy vacsoránkat: komplett bográcsszettet bérelhetünk a gasztroudvarban, nekünk csak az alapanyagokról kell gondoskodnunk. Ha a finom falatok után egy kis aktivitásra vágyunk, azt a különböző sportpályákon tehetjük meg, idén már két strandröpipálya vár ránk, de épült még egy tengópálya sőt, teqball- és pingpongasztallal is bővült a Miamor. Az pedig garantált, hogy a legkisebbek sem fognak unatkozni, őket ugyanis már két trambulin is várja, meg persze a kihagyhatatlan kalózos játszótér.

Ha pedig ennyi sem lenne elég a programlehetőségekből, akkor érdemes résen lenni, mert nemcsak sportmérkőzéseket láthatunk a kivetítőkön, de júniusban elindult Óbuda Titkos Filmklubja is. A rejtélyes filmes eseménysorozatról annyit megsúghatunk, hogy a Miamorban kapott helyet, de többet mi sem árulhatunk el, ehhez érdemes felkeresni a kapcsolódó Facebook-csoportot, ahol a szervezők minden rejtélyről lerántják a leplet. 

A gasztroudvarban tényleg csak a fantáziánk szab határt, hogy milyen programot szervezünk, vagy mekkora társasággal ugrunk le, legyen szó egy kisebb szülinapról vagy 300 fős céges rendezvényről, itt bármit megvalósíthatunk.  

Címkék

Elérhetőségek

Miamor 1031 Budapest, Római part 47. Facebook-oldal Weboldal