A Király utca 9. szám nem egy hétköznapi bel-pesti főutcai helyszín. Már 20 éve működik itt az Arioso, a város egyik legklasszabb, virágkötészetre és dekorációra specializálódott szalonja, egyben kávézója és titkos kertje. Odabent mámorító virágillatban, a kertben pedig pálmák ölelésében bújhatunk el a mindennapok zaja elől, ráadásul odafigyeléssel készített, ízletes brunchokat is kínálnak.

Egykor a pestiek csak „Három Rózsa-házként” ismerték az Arioso patinás épületét, ezért is szeretjük a történetet, hogy végül a virágok találták meg a rózsa névvel illetett 9-es számot. Az Arioso többfunkciós tér, de mindegyik szerepében van közös, ez pedig a természet és a virágok szeretete, valamint a szépérzék.

A kávézó benti részének hangulata megnyugtató és romantikus, barátnőkkel, édesanyával, nagyszülővel is jó ide megérkezni, a belső udvaron kialakított kis oázis pedig nemkülönben hívogató. Furcsán hangozhat, de teljes a csend a kertben, csak a madárcsicsergés, a kávéscsészék és a villák koccanása töri meg azt.

Az Arioso reggeli- és brunchkínálata a nemzetközi trendeket követi, az egyszerűbb, tojásos fogásoktól a komplexebbekig haladhatunk, de angol reggeli, magyaros reggeli, amerikai és francia összeállítások is a kedvencek között szerepelnek. Ahogy croissant és bagelalapú szendvicsek, valamint acai bowl és granola is elérhető. A reggeliket kávékülönlegességekkel, limonádékkal, dzsúszokkal kísérhetjük, de aki egy pohár bort, pezsgőkoktélt, gin-tonikot, kisüzemi sört kortyolna a zölddel dúsan rakott teraszon, az is megoldható. 

Címkék