Csodás, sárga nárciszoktól aranylott az egyik Vác melletti kirándulóhely. Sajnos idén rövid ideig gyönyörködhettünk a csodás virágözönben, ugyanis gondatlan látogatóknak esett áldozatul a mező.

Gyönyörű, sárga mezővé változott az egyik Vác környéki kirándulóhely, az aranyló lankák látványa szinte Hollandia tavaszi virágözönét idézte. A helyszín könnyen megközelíthető és kedvelt kirándulóhely, ahol már több éve csodálhatják a környékbeliek az amúgy magánterületen lévő virágokat. Hatvani Anikó fotókon is megörökítette a látványt, amit most megmutatunk nektek.

A sárga tavaszi virágtengerről múlt héten több helyen is láthattunk fotókat, a fokozott érdeklődés miatt pedig sajnos nemcsak kirándulók, hanem a virágokat letépdeső, esetenként tövestől is kiásó vandálok is érkeztek a környékre, így a rendes esetben akár pár hétig is megtekinthető csodálatos látvány idén rövid életű volt

A növények virágzásáról készült csodás képek, az eldugott, színes mezők látványa mindannyiunk számára szemet gyönyörködtető. Szomorú, hogy erről bárkinek a természet feldúlása és mások tulajdonának megrongálása juthat eszébe. 

Forrás: 24.hu

Címkék