Jeremy Cayron hamarosan egy „Inspirations and Memories” elnevezésű menüvel debütál, amihez a francia konyha mellett utazásai is ihletet adtak, Ázsiától Európáig.

Jeremy Cayron személyében francia séfet igazolt a FELIX Kitchen & Bar – Cayron eddig a világ legizgalmasabb éttermeiben és hoteleiben dolgozott, és most visszatért Magyarországra. A nemzetközileg elismert szakember Petar Loncar, Czinki Tamás és Ódor András mellé érkezett, ételeit világsztárok is kóstolták már.

A séf annak idején Monacóban, az Hôtel de Paris étteremben, majd Alain Ducasse ikonikus helyén, a XV. Lajosban kezdte pályafutását, amit a Le P'tit Polyte Michelin-csillagos étterem követett. Paco Pérezzel, az öt Michelin-csillagot magáénak tudó katalán séffel is dolgozott együtt Spanyolországban és Berlinben, ahol az 5. Paco Pérez-étterem megnyitásában segédkezett. Ezt az időszakot tartja a legmeghatározóbbnak az életében, hiszen a mai napig Pérez elképzelései, gasztronómiája áll hozzá a legközelebb.

Chef Jeremy több mint 20 éves gasztronómiai tapasztalattal és tudással a háta mögött érkezett újra Budapestre, hogy a FELIX Kitchen & Bar konyháját új szintekre emelje. Korábban megfordult a világ vezető éttermei mellett több hotelben is, hazánkban is dolgozott már, a Sofitel Hotel Paris Budapest éttermében. Olyan hírességeknek is főzött, mint Brad Pitt, Mariah Carey, Bill Clinton, Al Gore vagy Emmanuel Macron.

Cayronnak a minőséget a friss szezonális összetevők és az a tökéletes ízkombináció jelenti, amit a használatukkal el lehet érni. Bárhol fordult is meg a világban, mindig inspirálódott a helyi konyhából és az ott elérhető alapanyagokból, és ezekből alkotta meg saját éttermi világát. Budapesten is elkezdte már felkeresni a legjobb hazai termelőket és nemzetközi beszállítókat, hogy személyesen találkozzon velük és tesztelje termékeiket. A FELIX-ben hamarosan egy „Inspirations and Memories” elnevezésű menüvel debütál, amihez a francia konyha mellett utazásai is ihletet adtak, Ázsiától Európáig.

Címkék