Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb videójátékából készülő Borderlands című film egy akciódús sci-fi-vígjáték csupa fura karakterrel és neves színészekkel.

A Borderlands című film nagy dobásnak ígérkezik, vagy legalábbis a készítők annak szánják, és érdeklődés biztosan lesz rá, hisz az utóbbi évek egyik legnépszerűbb videójátéka alapján készül. Az alapsztori igazából semmi különös, sokszor látott helyzet: egy törvényenkívüli azt a megbízást kapja, hogy kerítse elő egy nagy hatalmú ember lányát, ő pedig gyűjt egy fura figurákból álló csapatot, és nekivág a feladatnak. A jobbnál jobb színészekkel teli filmben Cate Blanchett alakítja a törvényenkívülit, mellette pedig olyan színészek jutnak még kisebb-nagyobb szerephez, mint Jamie Lee Curtis, Jack Black, Gina Gershon, Kevin Hart és Edgar Ramírez. 

Blanchett egyébként azzal is felhívta magára a figyelmet budapesti forgatása során, hogy a magyarországi stábja tagjaival felkereste Bercsényi Balázs tetoválóművészt, akivel nemrég mi is interjúztunk, és közös tetkót készíttettek maguknak, egy-egy kis keresztet, erről pedig Balázs fotót is megosztott az Instagram-oldalán.

Azt, hogy a film mikor kerül a mozikba, egyelőre nem tudni. Ami viszont biztos, hogy a forgatókönyvet Craig Mazin, a Csernobilért díjat is nyert forgatókönyvíró jegyzi, a rendező pedig napjaink egyik neves B filmese, a hatásvadászatban legyőzhetetlen Eli Roth. 

Címkék