Miután búcsút intünk a meghitt karácsonyestének, amit a család és a barátok körében töltünk, mindig nagy dilemma, hogy hova is menjünk szilveszterezni. Szerencsére a Párisi Passage most fergeteges mulatsággal készül: artisták, zsonglőrök, zenészek idézik meg a bohém párizsi hangulatot, amit egy legendás lakoma és pazar pezsgők koronáznak meg.

A Párisi Passage szilveszteri mulatsága a bohém párizsi mulatók hangulatát idézi majd, ahol szenzációs artisták, ügyes akrobaták, bámulatos zsonglőrök, varázslatos élő zene és fenséges fogások várnak ránk, nem is beszélve a pazar pezsgőkínálatról.

Az óév utolsó estéjén négy lenyűgöző előadást láthatunk majd a passzázsban: erőemelő páros, artisták és zsonglőrök készülnek egy-egy látványos performansszal. Az előadás után Pók László zongorista és Kanizsa Georgina énekes gondoskodik a megfelelő hangulatról, éjféltől pedig DJ Lois Viktor szolgáltatja majd a kellemes dallamokat.

Nemcsak a szilveszteri vigadalom ígérkezik pompásnak, de az ötfogásos menü is tartogat majd meglepetéseket. Lutz Lajos séf konyhája egész éjszaka zakatol, az üdvözlőfalat pedig rögtön sült kacsamáj lesz, kecskesajtos burgonyahabbal, marinált kék áfonyával, lenmagos ropogóssal. Az előételre sem panaszkodhatunk, a Szent Jakab-kagylót zöld almás céklarelish-sel és belugakaviárral tálalják. A leves orjaesszencia lesz, a meleg falatok között találunk borókás szarvasbélszínt, a borsos rib-eye steak pedig megkoronázza az estét. A sült krémes csokoládéganache málnamousse-szal és maracujazselével pedig már tényleg csak hab lesz a tortán.

Az ételsor mellett három pohár kiváló champagne-t is kóstolhatunk a nagy múltú Laurent-Perrier pincészettől: Laurent-Perrier La Cuvée Brut, Laurent-Perrier Ultra Brut és egy Laurent-Perrier Millésimé 2008 Magnum palackot bontanak fel a jeles alkalomra.

A további részletekről és a foglalás menetéről ide kattintva tájékozódhattok.

Címkék