Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Arctic Monkeys, Dua Lipa és Kings Of Leon a Sziget első 2022-es nevei között

Bejelentették a 2022-es Sziget Fesztivál első fellépőit, akik között olyan húzóneveket lelünk, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, de augusztus 10. és 15. között fellép a Hajógyári-szigeten Stromae, a Bastille, Caribou és Woodkid is. Természetesen mindez továbbra is a járványhelyzet függvénye, de két kihagyott év után remélhetőleg nem lesz már akadálya a visszatérésnek.

A ma bejelentett három headliner közül alighanem az Arctic Monkeys visszatérését várták a legtöbben, ők jövőre új lemezzel is jelentkeznek, de Dua Lipa népszerűsége is csak tovább nőtt 2018-as szigetes koncertje és tavalyi, Future Nostalgia című második LP-je óta. A Kings Of Leon idén szintén új albumot adott ki, ők 2015 után jönnek újra.

Az említettekkel együtt több mint 40 előadó neve vált nyilvánossá, szerepel még a line-upban Stromae, a Bastille, Lewis Capaldi, Alan Walker, Caribou, Woodkid, a Jungle, Sigrid, Slowthai, Jon Hopkins, Floating Points, a Clutch, Sevdaliza, Yung Lean, Beabadoobee, a Badbadnotgood, a Viagra Boys, NGHTMRE, Little Simz és mások mellett a Fontaines D.C. is.

Ezzel együtt folytatódik a jegyértékesítés, erről és általánosan a fesztiválról minden további információ megtalálható a hivatalos weboldalon.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Ragyogó varázsvilágok a téli Budapesten – 7 csodás fényművészeti attrakció a fővárosban

?>

Csöppenjünk a sötét szürkeségből egy ragyogó varázsvilágba a város legszebb fényművészeti attrakcióinak segítségével.

Hétvégi programajánló – 8. Karácsonyi ronda pulcsis futás, Tandori 85, gőzgombócnap a budaörsi majorban

?>

December 6. és 10. között az ingyenes programoktól kezdve a szívmelengető gőzgombócnapig mutatjuk a legjobb eseményeket ezekre a szürke napokra!

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Ajándékozz élményt! – Ötletek a reggelitől a gőzfürdőn át a színházig

?>

Az élményajándékokkal szinte lehetetlen mellényúlni, az alábbi lehetőségek közül pedig többféle korosztálynak is találhatunk megfelelő meglepetést.

Neked ajánlott

A