Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

A Múzsáé a legkiválóbb bárdizájn Európában

A Richmond Hospitality Design által tervezett Múzsa bár első helyet ért el a Restaurant & Bar Design Awards 2021 Hotel és európai bár kategóriájában. Így a legkiválóbb bárdizájnnal jelenleg a Múzsa rendelkezik Európában.

A tavaly október 2-i nyitást követően, „Világszínvonalú szecessziós koktélbár nyílt a Gresham-palotában” címmel bemutattuk már nektek a Four Seasons-csoport egyik ékkövét, ahol a koktél- és bar food kínálat mellett a belső tér leírásakor sem fukarkodtunk a dicséretekkel. „A kelet-nyugati találkozás, a szecesszió, Budapest aranykora, a teremtő női erő és az elegancia minden szinten megjelenik a Múzsában, nemcsak az enteriőrben, de a mixológiában és a gasztronómiában is” – írtuk akkor. Szívünk szerint azt mondanánk, hogy tudtuk előre, de most csak annyit tudunk hozzátenni: gratulálunk, a díj a legjobb helyre került!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Neked ajánlott

A