A koronavírus-járvány miatt idén a március 23-29. közöttre tervezett Friss Hús Rövidfilmfesztivál is elmarad. De rövidfilmeket azért még nézhetünk, méghozzá ingyen és a neten.

A tavasszal elmaradó rövidfilmfesztivált egy későbbi időpontban mindenképp szeretnék megrendezni szervezők, akik azt ígérik, hogy a járványügyi helyzettől függően hamarosan bejelentik az új időpontot. De hogy addig se maradjunk rövidfilmek nélkül, a Friss Hús eredetileg tervezett ideje alatt a fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeit elérhetővé teszik online, naponta egyet. Erről és a fesztivál időpontjáról a weboldalukon és a Facebook-oldalukon adnak majd hírt. Minderről Deák Dániel fesztiváligazgató számolt be egy videóüzenetben:

Eddig 3 filmet osztottak meg a szervezők a közönséggel. Elsőként Márton Dániel 2018-as Rossz színész című filmjét, amit Lengyel Balázs Hármasban című tavalyi filmje követett, végül egy újabb 2018-as darab, Kovács István Ostrom című filmje zárta az eddigi sort. Ma pedig újabb rövidfilm érkezik majd.

Címkék