Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Már online is igényelhető a BKK Telebusz szolgáltatása

A Telebuszok előzetes utazási igény bejelentése esetén közlekedő járatok. Csak akkor közlekednek, amikor utazási igény mutatkozik rájuk.

A BKK Telebuszai nem közlekednek állandóan, ezért nem terhelik feleslegesen a lakókörnyezetet, és a takarékoskodást is támogatják, mivel nem futnak feleslegesen, vagyis üresen az egyes járatok. A BKK járatai közül jelenleg a 65-ös, a 157-es, a 219-es, a 269-es, a 297-es, a 298-as és a 937-es buszok közlekednek részben vagy egészben Telebuszként. A szolgáltatást eddig telefonon vagy személyesen lehetett igényelni, most viszont megjelent egy új, gyorsabb és praktikusabb platform is: a Telebusz weboldalán is le lehet adni az igénylést. Természetesen a telefonos igénylési lehetőség is megmarad, és a szabályok sem változtak. Vagyis járatot igényelni legkésőbb az indulás előtt 30 perccel lehetséges, lemondani pedig az indulás előtt 15 perccel.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Budapest

136 éves az első fővárosi villamosvonal – Képgalériával köszöntjük a szülinapost

?>

1887. november 28-án készült el a főváros első villamosvonala, amely a Nyugati pályaudvar és a Király utca között haladt. Képgalériával köszönjük meg a járművek több mint százéves munkáját.

Budapest 150 – Bódis Krisztián kedvenc drónfotóival köszöntötte a fővárost

?>

Egészen különleges szemszögből láthatjuk Budapest impozáns épületeit, tereit, pontjait, újra rácsodálkozva, mennyire nagyszerű hely is a városunk.

Csodás fotókon 2023-as budapesti ősz – Képgaléria

?>

Fotósaink bejárták a várost, hogy elkapják a legjobb pillanatokat.

Neked ajánlott

A