Forralt bor, puncs, sült gesztenye – hívószavak, melyek sejtetik, itt az év legkedvesebb hónapja. Ha idén nehezen találod az ünnepi idillt, irány a Duna-korzó, ahol a klasszikus téli finomságok mellett pompás ünnepi ajánlatokkal is vár az InterContinental Budapest!

Az InterContinental Budapest a sűrű ünnepi szezonban átvállalja a készülődéssel járó munka nehezét: az ünnepi menük széles választékát kínálja az év végéig, hogy minden figyelmünk a pihenésre és családunkkal töltött időre fordíthassuk. Öt tematikus ajánlat közül szemezgethetünk, melyek valamennyi felmerülő igényre prémiummegoldást nyújtanak. Lesz pulykasült elvitelre, klasszikus karácsonyi fogásokat modern kivitelezésben felsorakoztató csomag, ünnepi sütemények, közel-keleti gasztronómia ihletésű kétszemélyes vegetáriánus csomag és szilveszteri ajánlat is. A menü előrendelésére sort keríthetünk december 17–23-ig a karácsonyi pop-up vásáron is, aminek keretében egy pompás karácsonyi pop-up vásár helyszínévé avanzsálódik a Duna-korzó az InterContinental Budapest szervezésében.

Lehet majd kapni forralt bort, Champagne-t, Green Eggben készült sült gesztenyét, bejglit és édesteasütemény–válogatást. A vásár extrája, hogy az elérhető finomságok mellett otthonra is rendelhetünk exklúzív karácsonyi csomagokat a szállodától, hogy egyel kevesebb feladatunk maradjon karácsonyig! A kiváló falatok mellett olyan pompás dísztárgyakra is lecsaphatunk, mint az izgalmas zuzmóképek és kerámia dekorációs elemek.  A Pető Intézet kis lakói által készített karácsonyi dísztárgyakra is lecsaphatunk, melyek eladásából származó teljes bevételt az intézet kapja. A karácsonyi vásáron minden csak elviteles formában lesz elérhető, így teremtenek biztonságos terepet arra, hogy egy kicsit együtt is megélhessük az évnek ezt a varázslatos szakaszát.

Címkék

Elérhetőségek

InterContinental Budapest 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12–14. Facebook-oldal Weboldal