Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Mentsd meg 2020-at egy szendviccsel! – A hazai mélyszegénységben élőkön segíthetsz a Budapest Bike Maffiával együtt

31 ezer szendvics 31 nap alatt – a Budapest Bike Maffia év végi mentőakciójában te is részt vehetsz!

Hazánkban 2 millió ember él mélyszegénységben, köztük családok, gyerekek, idősek és hajléktalanok. A Covid-19-járványhelyzet még inkább megnehezítette az ő mindennapi élelemellátásukat. A Budapest Bike Maffia egy egyedülálló akcióval szeretné megmenteni az év utolsó hónapját, aminek a keretén belül mindennap vállalja, hogy szendvicsvacsorát visz támogatottjainak. Az egyre szigorodó szabályozások miatt a hajléktalan- és az idősellátás is meglehetősen nehéz helyzetbe került. Annak érdekében, hogy az év utolsó hónapja egy kis könnyebbséget hozzon a nélkülözők számára, és legalább naponta egyszer legyen mit enniük, a Budapest Bike Maffia csapata 31 napon keresztül Covid-biztos körülmények között készült szendvicsekkel – és amennyiben módja van rá, vitaminokkal – látja el támogatottjait. 

Az idei év mindenki számára igazán megterhelő volt, és még több ember megélhetése került veszélybe. Ezért gondoltuk azt, hogy egy hatalmas, egyhónapos akcióval megpróbáljuk egy kicsit jobbá tenni a 2020-as évet. Ami biztos, hogy támogatottjainkat 31 000 szendviccsel lepjük meg december folyamán, de ez a szám a felajánlásokkal és a támogatásokkal tovább növelhető. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a kampányunkhoz olyan hírességek csatlakoztak, mint például Mautner Zsófi, Hajós András, Kiss Ádám vagy Scherer Péter, de szerencsére még sorolhatnám a neveket.”

„A kampány részeként mindennap más-más híresség osztja meg egy videóban gondolatait és tapasztalatait az idei évhez kapcsolódóan. Bízom benne, hogy a mostani akciónkkal kicsit szebbé tudjuk tenni a nélkülözőknek az év utolsó hónapját” – nyilatkozta a kezdeményezés kapcsán Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója.

„A kampány részeként mindennap más-más híresség osztja meg egy videóban gondolatait és tapasztalatait az idei évhez kapcsolódóan. Bízom benne, hogy a mostani akciónkkal kicsit szebbé tudjuk tenni a nélkülözőknek az év utolsó hónapját” – nyilatkozta a kezdeményezés kapcsán Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója.

Az akcióban civilként is részt vehetünk, amennyiben:

Támogatjuk az akciót a szendvicsek és a vitaminok árával online
– 2000 Ft – 4 db szendvics + vitamin
– 5000 Ft – 12 db szendvics + vitamin
– 10 000 Ft – 25 db szendvics + vitamin

Bevisszük a Budapest Bike Maffia konyhájára (Konnektor Inkubátorház, 1097 Budapest, Vágóhíd u. 31.) a bontatlan szendvicshozzávalót vagy a bontatlan vitamint! – minden hétköznap 16.30-tól 18.30-ig

Részt veszünk a Covid-biztos körülmények között zajló szendvicskészítésben.

Cimkék

Hasonló tartalmak

A hedonizmus titkos receptje – Indítsd pezsgős reggelivel a napot!

?>

Nincs jobb napkezdés, mint egy hosszú, pezsgős reggeli, amit szép környezetben, barátokkal vagy akár egyedül, magunkat megajándékozva tölthetünk.

Csodás illatok, fűszeres ízek és mesés színek – 3+1 libanoni hely borongós napokra

?>

A Baalbekben, a Byblosban és a Mozatában olyan autentikus libanoni fogásokat kóstolhatunk, amelyek feldobják majd a leghidegebb téli napokat is.

Gasztró

5 hely, ahol karácsonyi varázslat vár

?>

5 csodás, ünnepi díszbe öltözött helyszínt mutatunk, ahol igazán átélhetjük a karácsony hangulatát.

Tudjuk, hol állsz sorba jövő héten! – Az év egyik legizgalmasabb ázsiai bisztrója nyitott meg a Hunyadi téren

?>

Cheeseburger spring rolls és mekis almás pite vagányra kalibrálva – a ZEN Eatery az év egyik legjobb ázsiai étterme lett!

Neked ajánlott

A