Őszintén hisszük, hogy a jó olasz éttermekből sosem elég, ezért aztán nagy örömünkre szolgál megosztani veletek a remek hírt, hogy fővárosunk budai oldala egy Bellozzóval gazdagodik!

Bár legszívesebben már magunk mögött tudnánk ezt az évet, azért szerencsére tartogat még szívmelengető híreket, például hogy egyik kedvenc olasz street food éttermünket a város még egy pontján megtaláljuk december 7-től. A Bellozzóban ebédelni vagy vacsorázni mindig egy jó ötlet, és ennek egyszerű okai vannak. A kiszolgálás gyors és barátságos, a választék színvonalas és változatos, és az ár-érték arány miatt is igencsak okos választás. A Bellozzo megbízhatóan hozza minden egységében a kiváló minőséget, hogy ne csalódj kedvencedben, még ha századszorra rendeled is.

Az ételek esszenciáját az Olaszországból érkező friss hozzávalók adják, melyekből a látványkonyhában készítik – superman gyorsaságával – az ínycsiklandó, egyszerű, mégis sokszínű fogásokat. A koncepció mögött nemzetközi csapat áll: olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek fejlesztése a modern igényeket tökéletesen kiszolgáló étteremlánc, melynek legújabb tagja december 7-én nyitja meg kapuit – egyelőre elvitelre és online rendelésre – az Allee Bevásárlóközpontban.

A menün szerepel minden klasszikus olasz tészta, az arrabbiatától kezdve a pomodorón át a carbonaráig. A pizzáknál is hasonló a helyzet, így minden népszerű olasz feltétet megtalálhatunk az étlapon, és ezeken az igencsak korán sötétedő napokon különösen jól választás a nutellás, mascarponés calzone desszertjük is. A Bellozzo mediterrán világ ihlette tésztakínálatát megtalálod  Wolton és a Netpincéren, utóbbinál ráadásul az év végéig ingyenes kiszállítással rendelheted házhoz a kedvenceidet!

Címkék

Elérhetőségek

Bellozzo – Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8–10. Facebook-oldal Weboldal