13 év után bezár Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos étterme – de előtte még egy felejthetetlen búcsúvacsorát rendeznek.

Tizenhárom év után idén márciusban be kellett zárni Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermét, az ONYX-ot.  Most azonban, hét hónap elteltével újra bekapcsolják a sütőket, felkapcsolják a lámpákat és kinyitják az ajtókat egy különleges vacsora erejéig, mellyel lezárnak egy sikeres időszakot és belevágnak valami egészen újba. Az Utolsó Vacsora a kezdet, az ONYX METAMORFÓZIS a folytatás.
 
Az Utolsó Vacsorára az ONYX legizgalmasabb fogásaival készülnek, a részvétel ingyenes, a vacsora dátumáról pedig csak a résztvevőket értesítik. Asztalfoglalásra ezúttal nincs lehetőség, de egyének és párok jelentkezését várják. 

A jelentkezés feltétele videóüzenet készítése, melyben a következő kérdésre várják  a választ az Onyxban: Miért szeretnél/szeretnétek ott lenni „Az Utolsó Vacsorán”? A maximum egy perc hosszúságú videókat (nagyfájlküldő program vagy Google Drive-link segítségével) az onyx@onyxrestaurant.hu címre várják.

A beküldési határidő: 2020.10.31.

Címkék