Az ipari higiénia kifejezetten lényeges, mivel számos fertőzéstől meg lehet óvni a dolgozókat és a látogatókat egyaránt, valamint számos baktériumtól hatékonyan meg lehet szabadulni az egészség megőrzése érdekében. Különböző ipari helyszíneken más-más hatóanyaggal rendelkező tisztítószerre van szükség, hiszen eltérő szennyeződéssel találkozhat az ember.

Legyen szó megfelelő padlótisztításról, kéztisztításról vagy általános, esetleg savas tisztítószerekről egyaránt, továbbá manapság nem csak a kézi tisztítás kerülhet előtérbe, hatalmas hangsúlyt fektetnek az alaposabb, gyorsabb és egyszerűbb gépi tisztításra, főleg ipari körülmények között.

Az ipari padlótisztítás elengedhetetlen alapanyagai

Padlótisztítás területén az ipari zsíroldók a legközkedveltebbek. Kiszerelés szempontjából mind az 5 literes, mind az ipari mennyiségnek számító 20 és 200 literes változat beszerezhető a tisztítandó terület nagyságához mérten. Az Uni Cleaner speciális hatóanyagokból került összeállításra. A szennyeződésekkel szembeni hatékonysága nagy, ennek köszönhetően alkalmas zsíros és olajos felületek zsírtalanítására egyaránt. Fékezett habzásának köszönhetően súrolóautomatákban és egytárcsás súrolókban egyaránt hatékonyan alkalmazható. Tudatában kell lenned annak is, hogy az adott szer használatát követően öblítésre van szüksége az adott felületnek.

Az Alba Floor szintén ipari zsíroldószer, amely erősen lúgos szernek számít. A termék maga nem habzó és oldószermentes, így kézi és gépi tisztítás esetében egyaránt használható. Hatásfoka meleg víz használata mellett növelhető. Mindemellett a Maya Strong egy olyan intenzív tisztítószer, amely padló és különböző felületek - szinte minden mosható felület - tisztítására egyaránt alkalmas. Kellemes citrusos illattal rendelkezik, így nem kell tartanod az erős tisztítószerszagtól. Hatékonyan eltávolítja a lerakódott zsíros és olajos szennyeződéseket.

Amennyiben te is szeretnél megszabadulni a makacs szennyeződésektől, akkor keresd fel a Delta Clean Kft weboldalát, ahol számos kiváló ipari tisztítószer közül válogathatsz iparágnak, a helyiség nagyságának és a szennyeződés típusának megfelelően.

Tisztítás felsőfokon

A Pro Alk mindamellett, hogy ipari, erősen lúgos tisztítószer-koncentrátum, a lefolyók tisztítására is alkalmas. Felhasználhatósága univerzális, amelyet fékezett habzásának és nagy hígíthatóságának köszönhet. Éttermek konyhájában elengedhetetlen használata, hiszen az ételmaradékoktól eldugult lefolyók átjárhatóvá tétele mellett különböző eszközök és alkatrészek áztató tisztítására, valamint fehérjetartalmú szennyeződések eltávolítására is képes.