Amikor az orgonabokrok virágba borulnak, eljön a hétvége, ami az anyákról szól. Míg gyermekként egy szedett-vedett csokorral és egy döcögősen elmondott verssel, esetleg egy hamiskásan előadott dallal hatottuk meg könnyekig anyukánk, felnőttként már nehezebb dolgunk van, hogy egy kellően különleges meglepetéssel rukkoljunk elő.

Ez a tavasz most nem a közös ünnepekről szól, de ez senkit nem akadályozhat meg abban, hogy megünnepelje édesanyját. Most, hogy a látogatások számát minimalizáltuk, és egy kiadós ölelést sem merünk megkockáztatni, különösen nehéz, hogy kimutassuk szeretetünket. Ha nincs semmi jó ötletünk, amivel beragyoghatnánk – akár távolról is – a napját, a Sofitel készült néhány igazi elegáns különlegességgel május első vasárnapjára.

Lepd meg anyukád és nagyid egy különleges ebéddel otthonukban, vagy rendeld meg a világ legédesebb virágdobozát! A Sofitel ajándékcsomagjait egyszerűen meg tudod rendelni a h3229-fb@sofitel.com email címen vagy telefnon a +36 1 266 1234-os számon. A csomagot átveheted a szállodában, ha személyesen szeretnéd átadni az ünnepeltnek, de kérhetsz házhoz szállítást is, amit Budapesten belül 3000 forint felárért tesznek lehetővé. A választott csomagod mellé egy meglepetés anyák napi virágcsokor is jár, megrendelésedet május 1-jéig tudod leadni. És most lássuk a pompás csomagokat!

Lazac csomag 25 000 Ft
• Fűszeres kéregben sült lazac steak • Tavaszi zöldségek • Francia epertorta 

Borjú csomag 25 000 Ft
• Borjúsült korianderrel és citrommal • Currys zöldséges kuszkusz • Francia epertorta 

Macaron Virágdoboz 5 macaronnal 8 000 Ft,  10 macaronnal 15 000 Ft

Címkék

Elérhetőségek

Sofitel Budapest Széchenyi István tér 2, 1051 Facebook-oldal Weboldal