Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Házhoz repülnek a kedvenc varjúságaid! – már a VakVarjú is kiszállítja az ebéded, vacsorád!

Ahogy a helyzet fokozódik, és új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk, úgy igyekszik Budapest is felvenni új ritmusát, az éttermek pedig megtalálni lehetőségeiket, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is biztos pontként maradhassanak meg vendégeik életében. A VakVarjú étterem is csatlakozott a házhoz szállítók köréhez, így már otthonra is megrendelheted a kedvenc varjúságaidat, a négy egységük bármelyikéből.

Egyre több vendéglátós hely dönt úgy, hogy ebben a szerencsétlen átmeneti helyzetben is elérhetővé teszi fogásait, természetesen a lehető legbiztonságosabban. A VakVarjú éttermei már hosszú évek óta jelentenek biztos pontot a család minden tagjának, klasszikus, alapvetően magyaros ételei között mindenki megtalálja a szíve választottját. A VakVarjú-élmény házias ételeivel és kedves, családias hangulatával az igazi, és bár a közös nagy ebédekről most egy időre le kell mondanunk, a kifogástalan ételekről szerencsére nem.

Elindult a VakVarjú aircargo – így hívják a házhoz szállítást varjúnyelven – melynek célja, hogy senki ne maradjon lélekmelegítő vasárnapi ebéd nélkül a hétvégén, vagy bőséges vacsora hiányában a dolgos hétköznapokon. Kiszemelt ételeidet a négy étterem valamelyikéből pár kattintással házhoz rendelheted az étterem honlapján, vagy a Netpincér és a Wolt alkalmazással, és egy órán belül érintésmentesen át is veheted. A VakVarjú konyhájában tehát továbbra is feltartóztathatatlanul készül a ropogós csülök a malacságok szerelmeseinek, az omlós kecskesajt a vega varjúság után epekedőknek, és a tiramisù az olasz desszert híveinek. Nézz körül az étlapon, és tervezd meg a következő rendelésed!

Cimkék

Elérhetőségek

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Neked ajánlott

A