Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Házhoz repülnek a kedvenc varjúságaid! – már a VakVarjú is kiszállítja az ebéded, vacsorád!

Ahogy a helyzet fokozódik, és új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk, úgy igyekszik Budapest is felvenni új ritmusát, az éttermek pedig megtalálni lehetőségeiket, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is biztos pontként maradhassanak meg vendégeik életében. A VakVarjú étterem is csatlakozott a házhoz szállítók köréhez, így már otthonra is megrendelheted a kedvenc varjúságaidat, a négy egységük bármelyikéből.

Egyre több vendéglátós hely dönt úgy, hogy ebben a szerencsétlen átmeneti helyzetben is elérhetővé teszi fogásait, természetesen a lehető legbiztonságosabban. A VakVarjú éttermei már hosszú évek óta jelentenek biztos pontot a család minden tagjának, klasszikus, alapvetően magyaros ételei között mindenki megtalálja a szíve választottját. A VakVarjú-élmény házias ételeivel és kedves, családias hangulatával az igazi, és bár a közös nagy ebédekről most egy időre le kell mondanunk, a kifogástalan ételekről szerencsére nem.

Elindult a VakVarjú aircargo – így hívják a házhoz szállítást varjúnyelven – melynek célja, hogy senki ne maradjon lélekmelegítő vasárnapi ebéd nélkül a hétvégén, vagy bőséges vacsora hiányában a dolgos hétköznapokon. Kiszemelt ételeidet a négy étterem valamelyikéből pár kattintással házhoz rendelheted az étterem honlapján, vagy a Netpincér és a Wolt alkalmazással, és egy órán belül érintésmentesen át is veheted. A VakVarjú konyhájában tehát továbbra is feltartóztathatatlanul készül a ropogós csülök a malacságok szerelmeseinek, az omlós kecskesajt a vega varjúság után epekedőknek, és a tiramisù az olasz desszert híveinek. Nézz körül az étlapon, és tervezd meg a következő rendelésed!

Cimkék

Elérhetőségek

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Neked ajánlott

A