A koronavírus-járvány miatt átmenetileg 100 Ft-os havidíjért használhatjuk a MOL Bubi közbringarendszert, ezzel párhuzamosan pedig az online regisztráció és szerződéskötés lehetőségét is bevezették.

A MOL Bubi használata jelen helyzetben főként azok számára lehet kedvező, akiknél nem megoldható a home office, a tömegközlekedést azonban szeretnék elkerülni. A 100 Ft-os havidíj mellett az online regisztráció is új dolog, a MOL Bubi honlapján és a MOL Bubi alkalmazásban (Google Play ITT, App Store ITT) lehet ezt megtenni, írja a BKK.

További fontos tudnivalók:

  • A 100 Ft-os bérlet alkalmanként 30 perces bringázást tesz lehetővé további díj megfizetése nélkül. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer használatbavétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. Az egyenlegfeltöltésről és a túlhasználati díjról bővebben ide kattintva lehet olvasni.
  • A 100 Ft-os díjterméket megvásárló felhasználók egyszerre 1 darab kerékpárt tudnak felvenni.
  • Akinek jelenleg is van használatban lévő MOL Bubi jegye vagy bérlete, az az aktív díjtermékével tudja továbbra is használni a közbringarendszert. A jegy vagy bérlet érvényességének lejárta után természetesen a jelenlegi felhasználók is válthatnak új, 100 forintos havi bérletet.

Címkék