A hazai táskakészítők új kollekcióját a 80-as évek gyerekkori túrázási emlékei, illetve a Magyar Televízió Másfélmillió lépés Magyarországon című legendás műsora ihlették, vizuális világát pedig a The Beatles Yellow Submarine című animációja és Jankovics Marcell János vitéze, de a Magyar népmesék is az eszünkbe juthat.

Az IYKRA Hikers Tale kollekciójának az adja meg a különlegességét, hogy a táskák mintázata nemcsak a termékeken jelenik meg, hanem egy rövid animációban is megelevenednek a karakterek, hogy elmeséljék a történetüket. A filmecskét a PIROS animációs stúdió készítette el, amit frissen alapítottak a MOME Animáció szakának növendékei.

Az idén 8 éves YKRA célja, hogy népszerűsítse a túrázást meg a természetjárást, kimozdítva ezzel az embereket a városból, és egy természetközeli, kiegyensúlyozott életre buzdítsa őket. Az őszi kollekció teljesen fekete-fehér, amihez fekete színű kiegészítőket is terveztek, nem beszélve arról, hogy a márka történetében először használtak fel fekete bőrt. A hagyományos szitázással készült darabok időtállók, ráadásul mindegyik egyedi, mert a minta más-más része kerül rá a szabás során.

Nézegessünk YKRA Hikers Tale cuccokat a természetben: