Ha szereted a hamburgereket, különösen a minőségi, kézműves típusú finomságokat, és számon tartod a fővárosban a műfaj legkiválóbb helyeit, akkor a Bamba Marha burgerezőt biztosan nem kell bemutatnunk. Jancsa Jani nem ismeretlen a hazai gasztrokörökben. A Bamba Marha Burger Bár lánc alapítótagja és kulináris irányadója most társaival együtt a rajongók nagy örömére egy teljesen más oldalukat mutatják meg. Ilyen egy modern bisztró, ahol a kortárs magyar ízeket francia vonásokkal ötvözik, tökéletes kivitelezésben.

A szuper ötletek működéséhez profi csapat kell, ebben a Hoppá! biztos alapokon áll. Vas István, a Hoppá! üzletvezetője 17 éve dolgozik a vendéglátásban, a Borbíróság törzsvendégeinek biztosan nem kell bemutatni, hiszen majd tíz éven keresztül dolgozott felszolgálóként és üzletvezetőként. ,,Pisti osztozik velünk abban a hitben, hogy ezt a szakmát csakis fanatikusan lehet művelni, és mindenkit ezzel a lelkesedéssel vár a Hoppában!” – meséli Jani.

A Hoppá! séfje, Takáts Dániel fiatal kora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkezik a hazai kulináris világban. Már tanulókorában rájött arra, hogy a „klasszikus” vendéglátásnál többet szeretne, így kötött ki az Aranyszarvas étteremben, ezt követte a Laci!Pecsenye, a Csalogány26, majd a Zeller Bistro. ,,Közel áll hozzá a modern, nemzetközi konyha, és ezt nap mint nap nálunk is megcsillantja, legyen szó heti menüről, táblás ajánlatról, vagy éppen a la carte tételről”–teszi hozzá Jani.

Az étterem a belváros szívében található, a cél egy modern, szerethető hely megalkotása volt, ahol az ételben lehetetlen csalódni, és ahol közvetlen stílusban fogadnak minden első, és sokadjára betérő vendéget egyaránt. ,,A klasszikus bisztrónál több, de még nem fine dining, kortárs, mégis közérthető” – osztja meg gondolatait a gasztroszakember.

A nemzetközi konyhaművészet hagyományaival dolgoznak, a klasszikus magyar ízeket bolondítják meg francia vonásokkal. ,,Országokon átívelő konyhánk sokszínű, és bár szem előtt tartjuk a tradíciókat, modern kivitelezéssel és kompromisszummentes minőségben tárjuk azt vendégeink szeme és szája elé”–meséli.

Az alapanyagok tökéletességén óriási hangsúly van, mind a a minőség, mind a helyi kistermelők támogatását szem előtt tartva választanak hozzávalókat a kitűnő fogásaikhoz. ,,Fontosnak tartjuk az alapanyagaink helyi beszerzését, tiszteletét, és azok szívből jövő, őszinte megjelenítését a tányérjainkon.” A magyaros ízeken van a hangsúly, de azért a már jól ismert ételeknél mindig egy kicsit extrább fogást kapunk, a francia felhangok adják meg az ételek kifinomultságát.

Az itallapra evezvén válogatott borkínálat, kézműves sörválaszték és egy igazán egyedi kávét fedezhetünk fel. Adottak tehát minden tökéletes étkezés legfontosabb résztvevői.