Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

November végén újra megnyit a Müpa Kultúr Kültér

November 30-án ismét visszatér a Müpa téli szabadtéri rendezvénysorozata, a Kultúr Kültér, melynek keretében az épület mellett húznak majd fel egy sátrat, ahol koncertek, újcirkuszi előadások várják az érdeklődőket. A sátor programjai mellett az elmúlt években már megszokott, közel 350 négyzetméteres jégpályát is újra felépítik.

A program elsősorban a családokat célozza meg, a Müpa Sátorban összesen 28 alkalommal lesz látható a Recirquel újcirkusz társulat Kristály című előadása, de a gyerekek örömére a Mesebolt Bábszínház és a Harlekin Bábszínház műsora is látható lesz. A koncertek terén is izgalmas a felhozatal, hiszen a Kaláka Együttes, a Hahó Együttes, a Kéknyúl Family és mások mellett Szalóki Ági is fellép az adventi időszakban.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A