Amennyiben úgy döntesz, hogy ezen a nyáron a buszos utazások mellett teszed le a voksodat, úgy érdemes a Flixbus kupon oldalon kínált kedvezményes lehetőségeket is áttekinteni.

A FlixBus utazási vállalkozás egy nagyon egyszerű foglalási rendszerrel segít buszos utak lefoglalásában. Európa legnagyobb távolsági buszhálózatának segítségével szinte bárhová eljuthatsz és még idegeskedned sem kell a foglalások miatt. A weboldalon egy okos útvonaltervező áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalkozás dinamikus ármenedzsmentjének hála az utak megfizethetők, így akár a szűkösebb büdzséből élők is kimozdulhatnak otthonról. A Flixbus kupon hozzásegít a jó árakhoz, ezt a lehetőséget senkinek sem szabad kihagynia. A vállalkozás 2013 óta dinamikusan bővül és rövid idő alatt Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát hozta létre. A hálózatban közlekedő buszok mindegyike magas komfortú és a biztonsági, valamint a környezetvédelmi szabványoknak tökéletesen megfelelő. FlixBusApp, ingyenes WiFi, a távolsági buszok GPS nyomkövethetősége és még sok újdonság vár a vásárlókra, utazni vágyókra.

A buszflottát megbízható, gyakorta családi vállalkozások alkotják, amelyek már évtizedek óta foglalkoznak szállítással. A hagyomány, a minőség, a start-up mentalitás, a nemzetközi márka mind jellemzi a céget. A német start-up vállalkozás csak megfizethető áron kínálja az útjait, így talán érthető a 100 millió utas, amelyből 40 millióan csak a 2017-es esztendőben választotta a céget és annak buszflottáját nyaralása, szabadidős utazása partnereként. Összesen 2500-nál is több úti célt és közel 30 országot érhetünk el a segítségükkel. Naponta több mint 400 000 buszjáratot koordinálnak a világon és járják be az utasokkal Európa egyes városait.

A Booking kupon segítségével most a szállásokat is megfizethető árakon foglalhatjuk le, de érdemes gyorsnak lenni, hiszen sokan kihasználják a kedvező árak kínálta lehetőségeket. A Booking világelső, ha szállásfoglalásról esik szó. A költséghatékony ámde annál egyszerűbb felület sokak kedvence. Az oldalon az egyszerű szállásoktól kezdve egészen a luxus szállodákig minden típusú szállást megtalálunk, így mindenki a pénztárcájához igazodó megoldás mellett teheti le a voksát. Az oldalon a világ bármely táján lefoglalhatjuk szállásunkat. Jelenleg az év elejére akár 20 százalék kedvezményt is kínálnak egy-egy szálláshelynél, amely egy 300 000 Forintos tétel esetén 60 000 Forintos megtakarítást jelenthet. A megspórolt pénzből a helyszínen sokkal több látnivalóra válthatunk belépőt és több múzeumban is tiszteletünket tehetjük. Ha éppen egy magasabb kategóriájú szállodát néztünk ki akkor elképzelhető, hogy a kedvezmény segítségével ez is elérhetővé válik számunkra. Érdemes időről-időre ellátogatni az oldalra és áttekinteni, hogy éppen melyik országban lehet kedvezményes áron szállást foglalni. Ha szerencsénk van akkor kedvesünkkel a Valentin napot is külföldön tölthetjük.